Dienas režīms, kam sekot, ja vēlies, lai beidzot sāc justies labāk!

1

Dienas režīmam mūsu ikdienā patiesībā ir daudz lielāka nozīme, nekā tev šķiet.

Dienas režīms sevī neietver tikai punktus “pamosties”, “iztīrīt zobus”, “aiziet uz darbu” – šīs ir tikai primitīvākās lietas, ko darīt, tomēr tās nav tās, kas veido svarīgāko dienas režīma daļu.

Mēs dažkārt ikdienas steigā aizmirstam svarīgākās lietas, kas padara mūs laimīgus, palīdz nedomāt par darbu 24 stundas 7 dienas nedēļā, tomēr šīs ir tās lietas, kam būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība. Tieši tādēļ mēs tās esam apkopojuši dienas režīmā, ko no šodienas ir ieteicams ievērot katru dienu!

Lasi vēl: 3 veidi kā beigt vakaru tā, lai rīts būtu patīkams

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu savu turpmāki dienas režīmu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Ziema, izskatās, atnākusi uz palikšanu. Ziemas drēbes sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini darboties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes: http://ej.uz/777dzekpots

Leave a Comment