Šis dīvainais video ir samulsinājis visu internetu– kas tur notiek?

iluzionists-triks-spogulis

Brīdinājums: šis video liks tavām smadzenēm sāpēt.

Skatījāmies šo video uz atkārtojumu gandrīz 10 minūšu garumā, mēģinot saprast, kas tur īsti notiek, bet joprojām neko nesaprotu.

Šis video, jeb “vains,” kura autors ir Kevins Perijs no Oregonas, ir pavisam vienkārši. Viņš stāv pie spoguļa un met bumbiņu pats sev. Viņam itkā izdodas to izmest cauri spogulim. Ļoti savādi.

Redzētais spēj sajaukt ikviena prātu, un, jāsaka, ka tas ir arī neizsakāmi dīvains video. Viņam ir ļoti spēcīgs un intensīvs skatiens. Vai viņš bumbiņu dabū cauri spogulim ar gribasspēka palīdzību? Kas to lai zina. Bet video ir ļoti interesants un vietnē Youtube ir skatīts jau gandrīz 100 000 reižu.

Šķirsti tālāk, lai skatītos video un novērtētu to pats:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artūrs</cite>

    Ja kārtīgāk ieskatās tad var redzēt ka sataisīts lai izskatās ka viņš izmet cauri spogulim…bet patiesība video ir sataisīts ar izgrieztu kadru kad bumbiņa atsitas pret spoguli.

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2en6QyG

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tad visi ir galiigi stulbenji,ka nesaprot,ka tur ir divi cilveeki kas met viens otram bumbinju un katram rokaa mob.un neviens spogulis tur nav.

Leave a Comment