Divi perversi skolēni apkauno skolotāju ar pilnīgi zemisku rīcību: viņi nepaliks nesodīti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaut arī diezgan daudziem puišiem droši vien kaut reizi dzīvē ir ienācis prātā, ka būtu jautri “beigt” kāda netīkama cilvēka ēdienā un likt viņam, pašam nezinot, to apēst, parasti neviens nepārvērš šo domu aktīvā rīcībā.

Jo, lai cik ļoti tev kāds cilvēks nepatiktu, tu tomēr saproti, ka tā būtu galīgi zemiska, rupja un pretīga rīcība.

Tomēr divi 15 gadus veci puiši no Omahas Nebraskas štatā, ASV, izcēlās ar īpatnēju humora izjūtu, tādēļ nolēma šo ideju patiesi īstenot.

Lasi vēl: Puisis meitenei uzdāvināja pudeli ar baltu šķidrumu. Viņa ar to izdarīja kaut ko negaidītu!

Lai uzzinātu vairāk par šo gadījumu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Mūsu “foto mākslinieks” A.Sokolovs taču ne par mata tiesu nav labāks.
    Atceraties kā viņš pasniedza saldo ēdienu TV raidījumā “Ideālas vakariņas”???
    Saldais, neatceros kāds, bija pārliets ar “Mīlestības Želeju” no tūbiņas, kuru normāli cilvēki tur guļamistabā un pie vajadzības izmanto nakts priekos! ! ! ! !
    Un šo perverso tipu TV rādīja visai Latvijai.

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta</cite>

    Es strādāju maizes ceptuvē, daru tā regulāri ar eklēriem. Un nevaru vien atkauties no sievietēm ap 30, kuras grib kļūt par maanām mīļākajām. Iespēējaams, viņas beidzot sajutušas īstas mīlestības spēka garšu, kuras viņām nevar sniegt vīri, tāpēc viņas gib ar mani. Es gan viņas tik pamēģinu un viss – nevienu neesmu atradis labu. Šī bija puslīdz laba – be paskatieties, kā viņa briesmīgi stenēja https://goo.gl/LV1w87

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Cita pec tada ediena mirst nost.Ta grib nogarsot. Kaut vairak tada butu.

  • <cite class="fn">Nelli</cite>

    Cik debīli ir šie nožēlojamie subjekti, kuri raksta par savu spermu. Tas pamuļķis no Mālupes pagasta nevienu arī neatradīs un tā viņam arī vajag. Es vēl neesmu dzirdējusi, kad kāda sieviete gribētu kaut ko tādu garšot un mirt nost no tā. Smējos līdz asarām par šiem iedomīgiem idiotiem.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment