Domā kā miljonārs – 4 tipiski miljonāru domu gājieni, kas noderēs ikvienam

8368649640_18c07561bb_h-1024x648

Bagātais dara kā grib, nabagais kā var. Teiciens, kurā ir zināma daļa patiesības, taču nekad nenāk par skādi uz finansēm paskatīties no cita skatpunkta.

Tas, par ko cilvēki bieži aizmirst, ir tas, ka arī miljonārs var dzīvot no “algas līdz algai”, taču viņam ir citi naudas tērēšanas paradumi un cita attieksme pret to. Nenoliedzami, visbiežāk par miljonāriem kļūst cilvēki, kuri ir vai nu piedzimuši miljonāru ģimenēs vai ir patrāpījušies īstajā laikā un vietā ar savu biznesa ideju, taču tikpat nenoliedzama ir viņu attieksme pret naudu salīdzinājumā ar mūsu, “cilvēku parasto” attieksmi.

Tālāk aprakstītās miljonāru domu gājiena iezīmes negarantē tev miljonu bankas kontā, taču tās tevi noteikti vedīs uz pareizā ceļa!

Lasi vēl: Ķīnietis iztērē 3,7 miljonus ASV dolāru, lai pārgulētu ar Meganu Foksu un jūtas vīlies savā pirkumā!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā domā miljonāri!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Tiešām, laikā kad cilvēki galus nevar savilkt kopā… kad nav par ko zāles nopirkt un bērnus pabarot.. ir kur vēl ietaupīt un investēt… ļoti vērtīgs raksts…

  • <cite class="fn">Lindai</cite>

    Paskaties arī uz citām lietām, kas minētas rakstā!

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    1/3 jāiegulda nebaltai dienai vai gaišai nākotnei- atkarībā ko gaidi. Tātad jāveido “doršības spilvens”. Biržā bieži valda 2 lietas: alkatība – vēlme nopelnīt & bailes- visu zaudēt, tāpēc bieži ‘tādas lietas ir slikti padomdevēji kritiskās situācijās, var beigās sanākt ziepes vai ZERO….:(

    • <cite class="fn">Andina</cite>

      NEKÀDÀ GADĪJUMÀ NEDR8KST KRÀT NEBALTAI DIENAI -ŠĪ DIENA NOTEIKTI PIENĀKS. ATLIECIET KRĀJIET JŪSU FINANSIĀLAJAI NEATKARĪBAI!

Leave a Comment