Vai atceries seriāla Donna Beiža galveno aktrisi? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

donna-beiza-serials

Brazīliešu seriāls Donna Beiža tika uzņemts 1986. gadā, bet Latvijā tas bija skatāms tikai deviņdesmito gadu sākumā,  ko demonstrēja LTV un tā bija viena no pirmajām ziepju operām, kas bija pieejamas Latvijā.

Sižets:

Jauno lauka meiteni vārdā Beiža nozog pirms kāzām. To lika izdarīt viens kungs, kas bija metis acis uz jauno meitenei. Viņa kļūst par viņa mīļāko, bet ar vienu noteikumu– par katru nakti viņš viņai dāvinās dārglietas. Paiet laiks un vecais kungs mirst, bet radinieki nabaga meiteni padzen. Beiža atgriežas mājās pie mīļotā, kurš jau sen ir apprecējies. Visi viņu apsmej un sauc par prostitūtu.

Tad viņa nolemj atvērt publisku namu “Beiža”. Ieeja šajā namā maksā lielu naudu, bet viņa ejot caur visiem izvēlās pati sev mīļāko šim vakaram. Visi, kas ir tikuši Beižas gultā, kļūst atkarīgi no viņas. Tādēļ viņi nāk atkal, atkal un atkal, lai varētu iegūt mīlas nakti. Tikai viņas bijušais mīļotais nekādi nevar tik iekšā šai namā. Izrādās viņš krāj ģimenes naudu, lai varētu reiz nopirkt Beižas mīlestību.

Lasi arī: Vai atceries meiteni no leģendārā seriāla “Vienkārši Marija”? Lūk kā aktrise izskatās tagad

Galvenās lomas, Donnas Beižas atveidotāja bija brazīliešu aktrise Maite Proensa (dzimusi 1958. gadā), kura tolaik bija tikai 28 gadus veca un šī loma atnesa viņai slavu ne tikai Brazīlijā, bet arī citās pasaules valstīs.

Lūk pirmā sērija seriālam (spāņu valodā):

Proensa no 1983 līdz 1995. gadam bija precējusies ar Paulo Marino.

Aktrise ir vadījusi vairākus TV šovus, kā arī sarakstījusi 2 grāmatas.

Šis seriāls noteikti ir palicis atmiņā ar erotisko ainiņu, kur galvenā varone jāja kaila uz zirga.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kā aktrise izskatās tagad:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment