Dziednieks Daugavietis iesaka, kā tikt ārā no „apburtā” neveiksmju loka

Pareizāk gan, būtu, nosaukt šo tēmu garāk. Un proti: “Kā tikt vaļā no “apburtā loka”, neveiksmju sērijas, neveiksmju cilpas”.

Dziednieks Daugavietis uzskaita veiksmes formulu, tomēr tās numerācija nenozīmē to svarīgumu veiksmes sasniegšanai, raksta la.lv portāls veselam.la.lv.

Daudzreiz cilvēkiem sanāk ielīst neveiksmju cilpā, spirālē. Zinot energoinformatīvās pasaules likumsakarības, var droši apgalvot, ka agri vai vēlu, bet katrs nonāk tādu neveiksmju sēriju varā. Izņēmums ir tikai viens – tādās cilpās neiekrīt tikai tie, kas sevi pilnveido un nodarbojas ar apzinātu savas dzīves nākotnes situāciju izmainīšanu un plānošanu.

Tādas cilpas var „stipri sažņaugt kaklu” un būt jūtamas. Tās var būt arī „vaļīgas” – tad tās nav tik jūtamas. Tomēr gan vienā, gan otrā gadījumā šīs cilpas stipri ierobežo mūsu reālās iespējas. Un noteikti rodas doma – „es taču varu vairāk”, „esmu pelnījis labāku dzīvi”. Rodas  vēlme atbrīvoties no šīs cilpas…..

Kā to izdarīt?

Tas nav grūti. Jo visas mūsu nelaimes ir mūsu saprāta produktu (domformu) vizualizēta īstenība. Dzīve ir tāda, kāda viņa ir. Un kādā leņķī jūs uz to skatāties, tādus arī notikumus saņemat. Atkarībā no jūsu skatu punkta mainās dzīves situācijas. Mainās apkārtējās pasaules un kolektīvā saprāta ietekme uz jums.

Viens cilvēks var uztraukties, ka tirgū pārdošanā izliktajam skaistajam arbūzam ir atgriezta šķēle. Otrs toties var priecāsies, ka atlikušajā arbūzā ir palikuši pieci kilogrami garšīga un sulīga arbūza mīkstuma. Var trīsreiz minēt, kurš no abiem arbūzu cienītājiem ir laimīgāks…

Viena neveiksme velk līdzi nākamo. Tikai sākumā tas notiek zemapziņā un saprātā. Apkārtējā pasaule, kā kārtīgam sekretāram – stenogrāfam pienākas, visas jūsu vēlmes un domas „pieraksta”. Saliek kārtējās „dokumentu mapēs” un tās atsūta hūsu zemapziņai zināšanai, atcerei par pārdzīvotajiem emocionālajiem negatīviem neveiksmju laikā.

„Mapes” ar šiem negatīviem nav nedz dzīvas, nedz nedzīvas. Nav obligāti, ka tieši tāda neveiksme notiks nākotnē. „Mapes” tikai „čukst jums”, brīdina par tiem iespējamiem negatīviem, kas var būt nākotnē. Katra „mape” ir kā sarkanais karodziņš, kad medī vilkus.Tā sakrājas mape pie mapes.

Jūs kā indivīds, jūsu zemapziņa un apziņa, līdzīgi vilkam, paliekat tikpat ielenkts ar sarkanajiem karodziņiem (aizspriedumiem, iekšējām bailēm un blokiem) kā ielenkts vilks pirms mednieka šāviena. Bet atceraties, ka reāli „sarkanie karodziņi” ir jūsu pirmatnējo domu, ilūziju rezultāts.

Bet jūs esat „gatavoti” no tādas pašas „gaļas”, kā citi cilvēki šajā pasaulē. Bioloģiski no viņiem neatšķiraties pilnīgi ne ar ko. Pasaulē kopumā cilvēce un mēs var pilnīgi visu. Dzīvot laimīgi, būt veselīgi, dzīvot pārtikuši un t.t.. Dzīvē iespējams viss, kas jums nepieciešams. Jums tikai jāsāk ignorēt „sarkanie karodziņi”, jāsaņemas un jāsper pirmais solis tajā virzienā, kurš jums uz šo brīdi liekās nepārvarams, jo tur taču priekšā sagaida „sarkanais karodziņš”.

Jūs būsiet izbrīnīti, kā vienu aiz otras jūs ātri sāksiet „iekarot vienu virsotni aiz otras”. Būs vesela lavīna ar sasniegumiem. Galvenais, pirmā uzdrīkstēšanās – ignorēt „sarkano karodziņu”…

Lasi arī: Stāsts par vīru, kura dzimšanas dienas ielūgums kļuva par interneta sensāciju

Kā „netikt aplenktam ar sarkanajiem karodziņiem”

Tas nav pārāk grūti. Metodei ir profilaktiska darbība, kas neļaus nonākt vai palikt neveiksmju „apburtajā lokā”. Jums jāizstrādā pieradums jebkuru situāciju, lai cik negatīva tā būtu, redzēt no pozitīvās puses. Domāt tādā veidā. Šī metode ir ļoti iedarbīga un to pasaulē izmanto jau daudzi desmiti tūkstošu cilvēku. Jau pēc neilga laika jūs ievērosiet, ka dzīve paliek labāka, jautrāka. Plašāka un iespējām bagātāka. Nostrādā „sarkano karodziņu” ignorēšanas efekts.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzus padomus, kā šo pieradumu iefiltrēt savā zemapziņā un saprātā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment