Dzīves instrukcijas, kas tevi padarīs par labāku vīrieti

1

Džentlmenim būt nemaz nav tik grūti – atliek tikai iemācīties labi izskatīties no malas un uzvesties kā attiecīgajā situācijā pieklājas.

Vīrietim ir jābūt vīrišķīgam, un vīrišķīgu viņu padara konkrētas lietas un darbības. Lai arī tās ir sabiedrības uzspiestas normas, vīriešiem tās patiesībā pat ir patīkamas.

Mēs tevi iepazīstināsim ar vairākiem it kā loģiskiem padomiem, kas tevi padarīs vīrišķīgāku un liks no malas izskatīties daudz labāk!

1. Tavam rokasspiedienam ir jābūt spēcīgam

2. Skaties cilvēkiem acīs!

Lasi vēl: 10 padomi, lai tev naudas vienmēr papilnam. Cieti, bet patiesi!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu citus padomus, kas tevi padarīs vīrišķīgāku!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/777dzekpots

  • <cite class="fn">Janessa</cite>

    what ever happened to the huimdngbirm? I think what many people wrote was rude and mean; many people are just addicted to anger.. I love ummingbirds, and I hope you found the best solution for it. If you share a video, is it not asking too much to share the outcome of this creature? Thanks!

Leave a Comment