Fēru salu iedzīvotāju saņēmuši VISAS Eiropas nosodījumu; iemesls sadusmos arī tevi!

Fēru salu iedzīvotāji saņēmši nosodījumu un radījuši lielu sašutumu visā Eiropā, rīkojot pilotvaļu slaktiņu!

Aizvien vairāk cilvēku mūsdienās visā pasaulē cīnās par dzīvnieku tiesībām, lai tie netiktu mocīti, nogalināti vai neciestu jeb kādā citā veidā, taču tikpat daudz pasaulē ir arī muļķi, kam par to ir vienalga. Brīžiem cilvēku rīcība pret dzīvniekiem ir tik neizprotama un bieži rada lielu riebumu.

Lielu sašutumu visā Eiropā un nosodījumu šoreiz ir izpelnījušies Fēru salu iedzīvotāji, kuri nežēlīgi, bezjūtīgi un uzstādot sevi Dieva lomā sarīkojuši pilotvaļu slaktiņu un iemesls tam ir patiešam nožēlojams.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk, apskatītu attēlus un arī video no šī pilotvaļu slaktiņa Fēru salās!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Slaktiņš?</cite>

    Bet viņi tos vaļus izmantos uzturā un vēl droši ka arī kam citam, nepametīs jau pludmalē!
    Nelīdīsim citu darīšanās.

  • <cite class="fn">W</cite>

    Tads stulbs virsraksts esjau padomaju for fan tur kautko slakte,bet te vienkarsas medibas,kas piekoptas gadu simtus un nodrosina salas iedzivotajus ar uzsturu. Viss normali.

  • <cite class="fn">Ja tā padomā</cite>

    Mēs atkal ar saviem pātariem lienam svešā baznīcā.

  • <cite class="fn">m</cite>

    Kaut tagad un tūlīt zibens nosper ikvienu, kurš jebkad nogalinajis vali, kaut zemes māte atriebtu un aprītu visu šo salu ar tās iedzīvotājiem, evolūcija tādiem beigusies. ŠO NODOMU IERAKSTU KĀ REALIZĒTU.

  • <cite class="fn">Govs</cite>

    Vaļi ir Fēru iedzīvotāju pārtika. Ko jūs gribat, no kontinenta makdonaldus un čipsus importèt? Tikpat labi varētu aizliegt Latvijas iedzīvotājiem kaut govis un cūkas, par vistām nemaz nerunājot.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kropļu bars….tie nav cilvēki….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kaut viņi tajā asins jūrā paši noslīktu….

  • <cite class="fn">atbilde govij</cite>

    Kādas jums govis! Tak vaļi un delfīni ir augstākattīstīto civilizāciju pārstāvji. Viņi veic nozīmīgu gaismas darbu uz planētas. Nogalināt vajag tieši tos, kas tā rīkojas ar vaļiem, jo tie nav vairs cilvēki…morālie kropļi, nezin kā lai nosauc..

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Govis ir tādi paši radījumi, kā delfīni un vaļi 😉
      Atminos, kādu laiku atpakaļ man bija sarakste ar puisi no ASV un viņš bija šokā par to, ka mēs lietojam uzturā truša gaļu 🙂 pretty much same shit. lol

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        jums nav žēl trušus ēst? iedomajies pekšņi kāds sāks tevi ēst jo ta pie viņiem pieņemts skaties tu nevienam pari nedari dzivo savā dabā un te pēkšņi tevi paņem nogalina un apēd

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Un kad mūsu mednieki šauj meža dzīvniekus un bagātie brauc slepkavot dzīvniekus uz Āfriku—kā to lai nosauc, ja ne par slepkavošanu priekA pēc????

  • <cite class="fn">es</cite>

    Dievs nav mazais bērns viņš izdarīs savu ko viņi par šo nodarījumu dzīvniekiem.

    • <cite class="fn">Jo</cite>

      Vispār jau Dieva vārdu nez vai ir jēga te piesaukt, jo Vecā derība Bībelē ir pilna ar dzīvnieku upuriem, kas Dievam gāja pie sirds un vēl trakāk, arī pirmdzimtie dēli Dievam bija labs upuris. Nezinu, kā citiem kristiešiem, bet katoļiem dzīvnieki skaitās bez dvēseles, tā ka var ēst cik grib, tik ne piektdienās :))

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Dieviņš dusmojas!!!!! Tikai tāpēc arī pasaule iet konusā. Cilvēki vairs nezin robežas,tāpēc viens otru spridzina,dur un vel sazin ko…. tā ir karma!!!! Žēl,kad cilvēce neattopas!!!!!!

  • <cite class="fn">sa</cite>

    nu tad jau mēs cūkas,govis un vistas un parējos dzīvniekus arī nedrīkstam nogalināt,viņi tovaļus lieto uzturā,tapat kā mēs citus dzivniekus,neredzu nekadu atšķirību,tad jau visi esam slepkavas,vai tad nē? ja tā loģiski padomā.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      ja ja un tos makšķerniekus pa upju krastmalām arī jāsauc pie kriminālatbildības,zivis ir dzīvas , olu ēdāji- nedzimušu putnu slepkavas, sēņotāji klusie slepkavas ar nazi..bla bla ņam ņam buļ buļ, Strenču pilsētā ir iestāde ar lielu vēsturisku laikaposmu, darbojas vēl šobaltdien – risinās atsevišķu šajā diskusijā piedalījušos personu problēmas

  • <cite class="fn">Niks</cite>

    Bļāviens… krop….. 🙁

  • <cite class="fn">DABAS DRAUGS</cite>

    Ak tu nabadzīgie dāņi ,nav ko ēst viņiem.Kuteru un laivu pilns,arī lidmašīna un helihopteri ir ,bet ēst nav ko, UN TĀPĒC VAĻI JĀGALINA NOST!!!.Saprastu, ja tas būtu 16 gadsimts,BET MŪSDIENĀS!!!!!!Un tas vairs nav izdzīvošānas jautājums kā senatnē.
    Paskatoties uz tiem cilvēkiem redzi,cik asinskāri un slepkavnieciski viņi ir.Bērni skatās kā vecāki nogalina,un ka tu te iemācīsi ka daba jāsaudzē un dzīvnieki jāmīl???ŠAUSMAS!!!!
    Un ja viņus šitā slaktētu,ko tad?????

Leave a Comment