Fitness tavam “draudziņam”, lai tas stāvētu stalts vienmēr!

Kēgela vingrinājumi

Šo turpina drillēt kā vecu plati, bet Kēgela vingrinājumi tiešām palīdz. Tiem, kuri vēl nezina par ko iet runa, tad varam paskaidrot, ka Kēgela vingrinājumi paredz sasprindzināt un atslābināt savus iegurņa muskuļus uz noteiktu laiku, lai tos stiprinātu. Iegurņa muskuļi ir tie, ar kuru palīdzību tu vari aizturēt urinēšanu.

Sasprindzini savus iegurņa muskuļus uz 5 sekundēm, atslābini tos uz 5 sekundēm un sasprindzini atkārtoti. Viec 10-20 atkārtojumus, vēlams 3x dienā.

Turpinām Kēgela tēmu…

Pēc tam kā esi veicis ierastos Kēgela vingrinājumus, aicinām tevi izvingrināt līdzīgā veidā sfinktera muskuli – tas ir muskulis, kas atbildīgs par fēču saturēšanu. Šis muskulis ar iegurņa muskuļiem ir saistīts. Šoreiz sasprindzini kopā gan iegurņa muskuļus, gan sfinktera muskuli. Šo vingrinājumu veic 10 reizes, 1x dienā.

Kardio

Atgādināsim, ka veselīgai asinsritei ir nepieciešams kardio treniņš. Sāc katru rītu ar rīta rosmi, kur pusstundas laikā sekojoši: staigā raitā solī 5 minūtes, skrien 10 minūtes, atkal staigā 5 minūtes, atspiedies 15x, pietupies 15x, trenē vēderpresi 30x, iztiep visas muskuļu grupas 5 minūtēs.

Lasi vēl: Neredzēts izgudrojums: bokseršorti, kas apslēpj erekciju publiskā vietā!

Avots: healthline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment