FOTO: Viņam piederēja aizraujoša kolekcija, bet izmeklēšanas laikā atklājās kas baismīgs

Daudzi ļaudis, izdzirdot vārdu “zoodārzs”, pieņemtu, kas tas izmantots, lai aprakstītu kādu vietu, kas pilna dažādu sugu dzīvniekiem, tomēr arī šī vīrieša māja noteikti atbilst aprakstam.

Normens Sems Elders bija ļoti daudzpusīgs cilvēks: pētnieks, mākslinieks, rakstnieks, jātnieks un eksotisko dzīvnieku turētājs. Tāpat viņš tika uzskatīts par vienu no Toronto pilsētas ekscentriķiem. Kad Normans bija vēl mazs zēns, viņa tēvs nodibināja uzņēmumu “Elder Carriage Works”, tas bija pirmais uzņēmums, kas Kanādas dienvidos nodarbojās ar pajūgu biznesu.

Elders 1967. gadā savā mājā ierīkoja muzeju un izmitināja tajā dažādus eksotiskus dzīvniekus.

Elderam piederēja arī vasaras māja Muskokā, bet tās teritorija pēc viņa nāves 2003. gadā aizauga un vairs netika izmantota. Pirms visas pārējās ēkas īpašumā tika nonestas ar buldozeru, grupai fotogrāfu izdevās iemūžināt vairākus gadus neskartās telpas.

Elders savas dzīves laikā devās vairākās ekspedīcijās uz tik attālām vietām ka Papua Jaungvineja, Namībija, Amazones džungļi, Kongo, Arktika, Madagaskara un daudzām citām valstīm. No ceļojumiem Elders atgriezās ar interesantiem artefaktiem, kuri nonāca Norma Eldera muzejā.

Lasi vēl: Illuminati piekritēji: ŠOKĒJOŠI foto no sātaniskās Rotšildas ceremonijas

Lai uzzinātu vairāk par Eldera muzeju un tā noslēpumiem, kā arī apskatītu neatkārtojamās fotogrāfijas, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment