Fotogrāfs ielavās Fukušimas aizliegtajā zonā un uzņem līdz šim vēl neredzētus kadrus

fvfdvfd

Kad Japānu satricināja Fukušimas kodolkatastrofa, iedzīvotājiem 30 kilometru rādiusā nācās strauji evakuēties. Kopš tā laika pagājuši jau 5 gadi un Fukušimas slēgtā zona joprojām ir aizliegta apmeklētājiem. 

Tomēr cilvēku vēlme izpētīt nezināmo nereti kļūst spēcīgāka par drošības noteikumu uzliktajiem aizliegumiem. Kīo Vī Longs (Keow Wee Loong), 27 gadus vecs malaiziešu fotogrāfs, izvēlējās ignorēt valdības aizliegumus un nelegāli ielavījās aizliegtajā zonā, pārvarot tādus šķēršļus kā patrulējošas policijas mašīnas un barjeras.

Bruņojies tikai ar gāzmasku, drosmīgais vīrietis nebaidījās pakļaut savu kailo ādu augstajam radiācijas līmenim, lai iemūzinātu līdz šim neredzētus kadrus ar pamestajām Japānas pilsētām, kuras kopš katastrofas palikušas neskartas.

Caur savu kameru viņš tagad piedāvā unikālu iespēju baudīt šos skatus arī tūkstošiem citu skatītāju drošībā pie savu datoru vai mobilo ierīču ekrāniem.

Lai apskatītu galeriju, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">AAA</cite>

    Tas varonis vismaz dozimetru bija līdzi paņēmis? Kādi rādījumi? Daži cipari noteiktās vietās ir vērtīgāka informācija nekā visa viņa fotosesija.

Leave a Comment