Ģimene publisko attēlus ar savas mātes ciešanām, lai mudinātu valdību legalizēt eitanāziju

20161212_2325211JPG

Ģimene dalījusies ar sirdi plosošiem attēliem. Tajos redzama izkaisītās sklerozes nomocīta māte, kura lūgusies, lai ļauj viņai izbeigt šo dzīvi un reizē ar to arī pārtraukt neizturamās ciešanas. 

Divus gadus, agonijas pilnus gadus, izkaisītā skleroze un tās izraisītās komplikācijas plosīja Floras Lormīras ķermeni. Viņa kļuva paralizēta no kakla uz leju un nepārtraukti cieta sāpes. Sievietei bija laupīta visa pašcieņa, kā arī nebija nekādu cerību uz izveseļošanos – viņas dzīve bija pielīdzināma ellei. Viņas smagās ciešanas turpinājās līdz pat pašām beigām. Kad viņa pagājušajā mēnesī visbeidzot 68 gadu vecumā nomira, no Floras bija palikuši tikai kauli un āda.

Viņas vīrs Toms un meita Treisija Teilore dalījušies ar Floras attēliem, lai parādītu sabiedrībai, ka Florai vajadzēja būt tiesībām nomirt jau agrāk.

Viņi cer, ka šie attēli liks politiķiem apsvērt eitanāzijas legalizāciju.

Vai tu uzskati, ka šiem attēliem vajadzētu valdību pārliecināt?

Lasi vēl: 17 briesmīgi gadījumi, kas parāda, pie kā noved plastisko operāciju atkarība (+ foto)

Lai uzzinātu vairāk par šo sievieti un apskatītu attēlus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment