Greizsirdības pakāpes, kurām daudziem nākas iziet cauri – tev tā ir bijis?

 

Ziņkārība

Ziņkārība piemīt mums katram – dažam mazāka, dažam lielāka. Prāta virzīšana ziņkārības virzienā var pat padarīt par miljonāru, tādēļ tajā nav nekā nosodāma. Tomēr attiecībās pārāk liela ziņkāre var novest pie slikta rezultāta, ja pārāk bieži sāksi domāt un jautāt partnerei par to, ko viņa dara, kur dodas un ar ko pavada laiku kopā. Pārāk liela uzbāzība var izšķirt pat ļoti saderīgu pāri!

Apsēstība

“Nekad savu apsēstību nepadari par atkarību.”

Apsēstība ar kaut ko nav nekas ļauns, bet, kad tā pārvēršas par atkarību, tad nu gan ir ziepes. Ja kļūsi apsēsts ar savu partneri, tas, visticamāk, novedīs pie tā, ka varēsi būt apsēsts vienatnē.

Jušanās racionalizētam

Ja sāksi pārāk daudz domāt slikta par sevi, tas nenovedīs pie nekā laba. Dažkārt cilvēki sāk par sevi domāt, ka viņi nav ne centa vērti, tādā veidā sagraujot visu, kas atrodas viņiem apkārt. Viņi domā, ka nekā nav pelnījuši, ka nav pietiekami labi nevienam – šādu cilvēku blakus izturēt ir grūti, jo šāds negatīvisms pielīp.

Lasi vēl: Šīs lietas sievietes padara ļoti greizsirdīgas; ko nekad nevajadzētu darīt esot attiecībās

Patiesības brīdis

Tas ir brīdis, kad patiesība izlien no aizkaru spraugas. Tas ir brīdis, kad tu saproti, ka pasaulē ir daudz kā, kas liek tavam partnerim smaidīt un justies ieinteresētam – ka tu neesi vienīgais intereses objekts. Tas arī ir laiks, kad tu sāc visu laist grīstē. Un beigu beigās laimīgās kārtis nepaliek tavās rokās.

Pieņemšana

Savas kļūdas atzīšana ir viens no grūtākajiem uzdevumiem. Ne visiem ir tāds talants uzklausīt un saprast, ka viņš nav rīkojies pareizi. Bet no tās pašas puses tev ir jāiemācās uzklausīt arī labai no cilvēkiem. Ja esi sevi nolīdzinājis līdz ar sevi, nejūti nekādu vērtību, centies ieklausīties citos draugos, kuri ir spējīgi uzlabot pašapziņu. Lai arī iepriekšējās attiecības, visticamāk būs beigušās, tev būs pietiekami daudz pašapziņas, kas noderēs, veidojot ko jaunu.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 150milj vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!

Leave a Comment