Šis Haskijs izvēlējās sev jaunu draugu no patversmes- kaķēnu!

husky-dog-picks-shelter-cat-friendship-raven-woodhouse-christina-13

Haskija kucēnam, vārdā Bella, vajadzēja sev kādu draugu ar kuru kopā izaugt, bet viņas saimniece Kristīne zināja to, ka nevar tā vienkārši izvēlēties kucēnam labāko draugu viņa paša vietā. Tādēļ viņa ņēma Bellu uz dzīvnieku patversmi Teksasā, lai kucēns pats izvēlas sev dzīvesbiedru.

“Es esmu vienmēr gribējusi gan suni, gan kaķi, lai viņi reizē uzaug. Tas man ir bijis kā bērnības sapnis,” saka Kristīne. “Es vēlējos, lai viņi abi spētu labi saprasties,” Kristīne skaidro. “Tāpēc es gribēju, lai viņa satiek kaķi un iepazīstas viens ar otru.”

Bellai tika piedāvāti 4 kaķēni, un neviens no tiem neizrādīja viņai lielu interesi, izņemot vienu pūkaini vārdā Millija – viņa bija īstā. Tā bija diena, kad Millija ieguva ne tikai mājas, bet arī labāko draugu. Ir pagājis gads kopš tā brīža, un viņi vēl joprojām ir nešķirami! “Viņi ir ideāli viens otram. Viņi varbūt vairs nemīļo viens otru tikpat ļoti, cik iepriekš, kad bija vēl tikai kucēns un kaķēns, taču viņi vēl joprojām ir vienmēr kopā un bieži spēlējas.”

Šķir nākamo lapu, lai apskatītu bildes un uzzinātu vairāk:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment