Iemesls, kāpēc šis musulmanis uzbruka jaunam pārītim, ir pilnīgs absurds

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Lielbritānijas tiesā nonākusi lieta par kādu musulmani, kas uzbruka 16 gadus vecam skolniekam, jo redzēja viņu “grēkojam”; ko gan tādu šie jaunieši darīja? 

35 gadus vecais Maikls Koe brauca automašīnā pa Ņūhemu, Londonā, kad ieraudzīja divus 16 gadus vecus jauniešus, kas stāvēja uz ietves un apskāvās.

Viņš vērsās pie jauniešiem un jautāja, vai viņi ir islāmticīgie, bet pēc tam nosauca puiša draudzeni par “mauku”. Pēc liecinieku stāstītā, vīrietis esot sagrābis puisi aiz rīkles. Kad garām ejošais skolotājs Bouto Sivela centās jauniešiem palīdzēt, Koe uzbruka arī viņam.

Vīrietim ir izvirzītas apsūdzības par miesas bojājumu nodarīšanu un piekaušanu. Šis gadījums izraisījis pamatīgu skandālu un diskusijas Lielbritānijas sabiedrībā, kārtējo reizi aktualizējot jautājumu par kultūru atškirībām.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kas tagad draud vīrietim un ko vēl viņš izdarīja jauniešiem

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ints</cite>

    musulmani ir izshaujami ,ka traki suni. Aborta paliekas,nekas vairak!

  • <cite class="fn">nemec</cite>

    tie taču ir plānprātiņi! ..un šitos vēl uzņem Eiropa!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    pilnīgi piekrītuintam tie ir kautkādi izdzimteņi kuri NEDER MŪSU SABIEDRĪBĀ VIŅUS VISUS VAJAG AIZVĀKT KAUT KUR TĀLU TĀLU

  • <cite class="fn">tikko no Rietumeiropas</cite>

    Kad mērkaķītim uzvelk cilvēku jaciņu, tas izskatās amizanti. Tomēr neviens pie pilna prāta negaida, ka mērkaķīši būs atbildīgi sabiedrības locekļi, ja tie staigās uz pakaļkājām un valkās drēbes. Neviens negaida, ka cirka lācis uz motorollera pēc darba iet mājās pie sievas un bērniem, skatās hoķi un dzer aliņu. Loģiski. Bet Rietumeriopa jau gadiem NEZ KĀPĒC miljoniem radījumu, kas vizulāli atgādina mūs pašus, dod pajumti cilvēku mājās, izturas pret viņiem kā pret saprātīgiem, atbildīgiem cilvēkiem un naivi (neticami naivi!!!) gaida, ka viņi rīkosies un uzvedīsies kā normāli baltie eiropieši. Tā nebūs NEKAD. Jā, formāli viņi ir cilvēki, bet čivauva nekad nebūs haskijs. “Antirasisti” bieži kladzina vai nu par to, ka rases kā tādas nemaz nepastāv (jā, tāpat kā nav senbernāru, dogu, takšu, basetu – visi ir vienādi, nav arī dzīvnieku sugu, arī šampinjons ne ar ko neatšķiras no mušmires!) vai arī par to, ka DNS atšķirības dažādu rasu cilvēkiem ir nulle-komats-ciknutur tie procenti. Ko tie plānprātiņi aizmirst piebilst ir, ka DNS atšķirība starp cilvēku un īstu mērkaķi ARĪ ir zem viena procenta. Jā, mēs visi esam daļa no dabas, bla-bla-bla, bet nevajag likt katram kaķim un sunim barot ar savu miesu miljonu blusu, kā tas patlaban notiek ar Eiropu un “bēgļiem”! No kā viņi vispār bēg, ko? No Turcijas un Ziemeļāfrikas kūrortu pludmalēm!!! Tur viņiem nekas nedraud, līdz ar to viņi JAU nav bēgļi, pat ja kādreiz tādi bija. Tieši tāpat kā “bēgļi” neturas Latvijā – viņi grib PAR VELTI DAUDZ NAUDAS un pēc iespējas neko nestrādāt. Parazīti. Un Lielbritānijā visi šitie arābi jau sen varēja iedzīvoties un integrēties, bet nekā, naudu pieprasa, bet arvien klajāk ālējas un mēģina uzspiest savus “tikumus”. Un būs tikai trakāk, jo viņi NAV un nekad nebūs tādi paši kā mēs, brīvības un demokrātijas idejas tai SUGAI ir svešas un biedējošas.

Leave a Comment