Iepazīsties ar COMBO pārvadāšanas jaudu!

Kravnesība līdz vienai tonnai, 5,4m3 kravas ietilpība, divi garumi un divi augstumi padara Opel Combo par klasē vadošo biznesa partneri.

LABĀKĀ PĀRVADĀŠANAS JAUDA.

Lai kādā aspektā paraudzītos uz jauno Opel Combo, jūs redzēsiet nevainojamu mazu kravu pārvadātāju. Garums pēc jūsu izvēles, plaša kravas grīda, liela kravas ietilpība, zems vai augsts jumts, vienkāršs pielāgojums gandrīz jebkurām biznesa vajadzībām – šis auto piedāvā gan telpas, gan transportēšanas jaudas pielāgojamību.

Lielākā kravnesība šajā klasē

Jaunais Opel Combo ar 1 tonnas kravas ietilpību ir lielisks risinājums smagākas kravas pārvadāšanas problēmām. Pievienojiet vēl 4,6 m3 telpas, un jūs iegūstat pilnīgi jaunu darba organizēšanas, piegādes vai pakalpojumu sniegšanas dimensiju. Biznesam ir jābūt efektīvam un tas prasa vislabākos darbarīkus – ar jauno Opel Combo jūs iegūstat abus.

Konstrukcijas efektivitāte

Piedāvātie seši dzinēji ļauj jums izvēlēties tieši jūsu biznesam piemērotu jauno Opel Combo . Izvēlei piedāvājam dinamisku 1.4 benzīna motoru, 1 dabasgāzes (CNG) dzinēju un četrus turbo dīzeļdzinējus. Lai līdzsvarotu savu grāmatvedības bilanci, iepazīstiet 1.3 CDTI dzinēja ekonomiju — tikai 4,8 l/100 km un patiesi zems CO2 izmešu rādītājs – 126 g/km. Pievienojiet vēl Start/Stop sistēmu, kas ir pieejama visiem dzinējiem, izņemot dabasgāzes dzinēju, un jūsu grāmatvedības bilance jutīs svaigu elpu. Bet tiem, kas pārvadā patiesi smagas kravas un kuru ikdiena ir ļoti saspringta, 2.0 CDTI turbo dīzeļdzinējs piedāvā iespaidīgu 320 Nm griezes momentu, kas vienkārši ir labākais savā klasē.

Telpa efektīvai izmantošanai

Lai kāds būtu jūsu bizness, Opel Combo ienesīs tajā būtiskas izmaiņas. Jūsu rīcībā ir garākās kravas pārvadāšanas iespējas šajā klasē – to nodrošina plaša piekļuve auto aizmugurei, turklāt jūs variet izvelēties paceļamas vai divas asimetriskas aizmugurējās durvis. Garo kravu pārvadāšanu atvieglo atjautīgi veidotā aizmugurējā jumta lūka. Ar bīdāmajām sānu durvīm var lepoties – tās ir platākās šajā klasē un atvieglo augstu kravu iekraušanu. Pilns aprīkojuma klāsts ļauj jums izvēlēties vispiemērotāko, lai pārvadātu kravu automašīnā vai uz tās, īpaši atvieglojot iekraušanu. Laiks ir nauda, un uzlabota kravnesība taupa gan laiku, gan naudu.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment