Iepazīsties ar Opel Combo funkcionalitāti

Ar lielāko kravas nodalījuma tilpumu, kravas ietilpību un garākās kravas iespējām klasē, ko papildina īpašas iekraušanas iespējas, Opel Combo atvieglo vissmagākos darbus.

Aizmugurējā piekare ar divsviru savienojumu

Opel Combo furgons piedāvā jaunu un inovatīvu aizmugurējo piekari ar divsviru savienojumu. Tā nodrošina optimālu komfortu un stabilitāti uz ceļa jebkuras slodzes apstākļos, vienlaikus samazinot vispārējos sistēmas izmērus un traucējumus bagāžas nodalījumā. Tā kā šīs sastāvdaļas ir modulāras, aizmugures piekari var pielāgot automašīnas īpašībām un paredzētajam izmantošanas veidam.

Piemēram, 1000 kg versijai ar palielinātu kravnesību piekare ir pārveidota, nodrošinot maksimālo atļauto slodzi uz aizmugurējās ass līdz 1450 kg.

2 garumi, 2 augstumi

Plašā vieta kravai, divi virsbūves garumi – 4,39 un 4,74 metri – un divi virsbūves augstumi – 1,85 un 2,10 metri – nodrošina īpašas kravas izvietošanas iespējas jaunajā Opel Combo.

Versijai ar īso garenbāzi kravas nodalījuma tilpums ir 3400 litri, garāka versija piedāvā 4200 litru tilpumu, bet ar nolocītiem pasažieru sēdekļiem – līdz 4600 litriem. Abas versijas ir labākās savā klasē ar iespējamo kravas garumu 1820 (L1) un 2170 mm (L2) un kravas platumu 1740 mm; riteņa arkas platums ir 1230 mm.

Vienkārša iekraušana un izkraušana

Piekļuve ir tikpat svarīga kā ietilpība. Pateicoties īpaši platajām aizmugurējām durvīm un vienvērtnes vai dubultām sānu durvīm, kā arī parocīgi zemajam (54,5 cm) aizmugurējam kravas iekraušanas slieksnim, šī automašīna ierindojas vadošajās savas klases pozīcijās.

Aizmugurējā jumta lūka

Jums ir jāpārvadā garāki priekšmeti? Jaunā Opel Combo īsās garenbāzes versijas papildaprīkojumā pieejamais jumta aizmugurē iebūvētais atloks ļauj droši pārvadāt garāku izmēru kravas, piemēram, trepes, caurules un citus priekšmetus.

Nolokāms un atlokāms sēdeklis

Jums ir jāpārvadā īpaši gara vai lielapjoma krava? Papildaprīkojumā pieejamais nolokāmais un atlokāmais priekšējā pasažiera sēdeklis ļauj atbrīvot noderīgu, ātri pieejamu papildu vietu kravai, tagad sasniedzot 3400 mm (L2) garumu.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment