Iepazīsties ar sievieti, kura spēj atcerēties katru savas dzīves brīdi: arī apkaunojošos

Vai tu spēj detalizēti atcerēties savu pirmo dzimšanas dienu? Nē, protams, ka nevari. Toties Rebeka Šaroka to spēj, 27 gadus vecajai austrālietei no Brisbenas pilsētas piemīt pilnīga autobiogrāfiskā atmiņa (HSAM).

Šis stāvoklis liedz cilvēkam jebko aizmirst, tiek lēsts, ka šī īpašība piemīt tik vien kā 60-80 cilvēkiem visā pasaulē. Tā rezultātā Rebeka spēj spilgti un detalizēti atcerēties ikvienu sava mūža dienu, neatkarīgi no tā, vai viņa bijusi pusotru gadu vai pāris dienas veca.

“Vissenākās atmiņas, ko spēju atsaukt, ir no brīža, kad biju 12 dienas veca. Vecāki mani aiznesa uz mašīnu un iesēdināja vadītāja sēdeklī (tā bija tēva ideja), lai uzņemtu interesantu fotogrāfiju,” viņa raksta savā blogā. “Būdams jaundzimis bērns, es interesējos par to, kas ir sēdekļa pārvalks un virs manis esošā stūre. Par spīti tam, tajā vecumā man vēl nebija attīstījusies vēlme celties kājās un izzināt pasauli.”

Ja tas tev nešķiet iespaidīgi, tad tev jāzina, ka Rebeka spēj brīvi citēt jebkuru Harija Potera sērijas grāmatu. Šobrīd sieviete raksta pati savu grāmatu “Mana dzīve ir puzle”, un izskatās, ka tā būs ievērības cienīga.

Lasi vēl: Šī sieviete nopelnījusi vairāk nekā miljonu no saviem “cukura tētukiem”: mazās meitas plāno darīt tāpat

Lai lasītu tālāk, ko Rebeka stāsta par savu dzīvi, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment