Iespējams beidzot izdevies notvert fotogrāfijā Nesiju- Lohnesa ezera briesmoni

PAY-Calley-Tulleth-and-her-daughters-Grace-8-and-Rose-7

Šai ģimenei, iespējams, beidzot izdevies iemūžināt fotogrāfijā pierādījumus tam, ka Nesija eksistē un dzīvo Lohnesa ezerā!

Lohnesa ezers ir lieliska vieta, kur doties ģimenes brīvdienās un izbaudīt skaisto dabu, taču gandrīz ikviens zina, ka uz Lohnesa ezeru brīvdienās daudzi cilvēki dodas ne tikai skaistās dabas dēļ. Gadiem ilgi cilvēki cenšas iegūt pierādījumus mistiskās būtnes Nesijas eksistencei.

Ir izveidotas dažādas gan dokumentālā, gan ģimenes filmas par Lohnesa briesmoni. Taču nu dauzi uzskata, ka šai ģimenei beidzot ir izdevies notvert pierādījumus tā eksistencei fotogrāfijā, kas uzņemta, kad ģimene pusdienoja uz terases.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk un apskatītu fotogrāfijas, kuras nu tiek uzskatītas par pierādījumiem Nesijas eksistencei!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laila</cite>

    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Leave a Comment