Ikviens remonta aspekts tiks paveikts atbilstoši Toyota izcilajiem kvalitātes standartiem

fdn

Nevienam nepatīk domāt par satiksmes negadījumiem. Taču tie var atgadīties pat visuzmanīgākajiem autovadītājiem. Par laimi, lai kāds būtu bojājuma mērogs, kā Toyota vadītājs Tu vari paļauties uz Toyota pilnvaroto servisu tīklu. Tavs vietējais Toyota pilnvarotais serviss nodrošina visus remonta pakalpojumus un spēj atjaunot Tavu automobili tādā stāvoklī, kāds tas bija pirms negadījuma.

Garantēta izcilība 

Toyota Tavu automobili pārzina vislabāk – viņi to ir konstruējuši, ražojuši un apmācījuši tehniķus, kas rūpēsies par Tavu automobili.

Nevainojami efektīvs 

Tu vari uzticēties sava vietējā pilnvarotā Toyota servisa atbalstam, kas nodrošinās nevainojami efektīvu apkalpošanu atbilstoši Toyota apstiprinātām servisa procedūrām un standartiem.

Ilgstoša vērtība 

Aizsargā savu ieguldījumu, sava auto apkopi un uzturēšanu uzticot Toyota ekspertiem, kas saglabās tā atlikumvērtību.
Sirdsmiers 

Mūsu automobiļi ir ražoti, ievērojot izcilus standartus, taču, lai nodrošinātu patērētājiem sirdsmieru, mēs piedāvājam uzticamu garantijas atbalstu.

Ikvienā tehniskajā apskatē Tava automobiļa atbilstība braukšanai pa koplietošanas ceļiem tiek novērtēta saskaņā ar konkrētiem kritērijiem. Lai apskati izietu ar pirmo reizi, Toyota īpašniekiem ir jābūt pārliecinātiem, ka ikviens viņu automobiļa aspekts ir nevainojamā darba kārtībā. Ja Tavu automobili ir pārbaudījis Toyota tehniķis, Tu vari būt pārliecināts, ka automobilis ir pilnīgā kārtībā.

Toyota Express Service aizņem maksimāli 60 minūtes. Ikviens apkopes aspekts tiks izpildīts atbilstoši Toyota izcilajiem kvalitātes standartiem. Tu vari uzticēties sava vietējā pilnvarotā Toyota servisa atbalstam, kas nodrošinās nevainojami efektīvu apkalpošanu atbilstoši Toyota apstiprinātām servisa procedūrām un standartiem un dāvās Tev pilnīgu sirdsmieru.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment