Internetā popularitāti sāk iegūt Oļega Znaroka meitas Alises seksīgais video

1aaa

Internetā popularitāti sācis iegūt bijušā Latvijas hokeja izlases spēlētāja un trenera Oļega Znaroka (tagad Krievijas izlaases treneris) meitas Alises seksīgais video.

Lai arī tas uzņemts jau pagājušajā gadā, tas visu laiku bija palicis salīdzinoši nepamanīts. Alise jau vairākus gadus visnotaļ veiksmīgi strādā par modeli. Simpātiskā meitene savulaik Latvijas medijos bija aktīvi apspriests temats, tomēr pēdējā laikā par viņu dzirdēts ir mazāk.

Lai redzētu video, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">lia</cite>

    Nezin kaapec…

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko izveidojuši Latvijas matemātikas entuziasti. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment