Lai padarītu attiecības intīmākas, pāris sāka darīt ŠO! Šokējoši!

Kas tieši iedvesmoja šo pāri izmēģināt neparasto nodarbi? Jā, barošana ar krūti, ir dabīgs process, bet, kad cilvēks ir sasniedzis 36 gadu slieksnis, rodas vēlme saprast, kāpēc tas tiek darīts.

Pēc tam, kad pāris izlasīja par to kādu intīmu saikni rada barošana ar krūti attiecībās, Dženifera nolēma atrast savu otru pusīti, iepazīšanās portālos „pieaugušo barošana ar krūti” attiecībām.

 

Intervijas laikā abi bija ļoti atklāti par šo pieredzi:”Pēc iepazīšanās, mēs drīz vien sapratām, ka esam viens otram kā radīti,” viņa teica. „Tajā brīdī es sapratu, ka man būs partneris dzīvei, mēs abi vēlējāmies to pašu– maģisku saiti attiecībā, ko spēj radīt barošana ar krūti.”

 

Mulsone minēja, ka Līsonam vienmēr ir patikušas sievietes ar lielām krūtīm, un ka izmērs vienmēr ir bijis svarīgs faktors iepriekšējās attiecībās.

Tagad viņai ir „jābaro” viņu ik divas stundas, lai izraisītu laktāciju, lai viņas ķermenis sāktu domāt, ka viņai ir bērns. Viņa papildus minēja, ka nodarbojas ar to tikai un vienīgi mājās.

 

Lai veicas šim neparastajam pārim! Tev ir komentāri? Ieraksti tos zem šī raksta!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment