Itāļu miljardieris atrod pazudušo sievu un ir satriekts; Patiesība nav tāda, kā viņš domāja

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Vārds “ghosting” jeb “pazušana bez pēdām” angļu valodā jau tiek lietots kā termins, kad pēc šķietami veiksmīga randiņa cilvēks vienkārši pazūd. Nav ne īsziņas, ne zvana, pilnīgi nekā, nekādu pēdu.


Kad satiecies ar kādu, šāda rīcība jau šķiet briesmīga, bet kā ir tad, kad pazūd likumīgā sieva, un tas liek domāt, ka viņa ir nolaupīta? Tieši tā notika ar Itāļu miljardieri vārdā Džanluka Servara, kura sieva – Miss Ukraina 2013, Anna Zajačkivska – pēkšņi pazuda, un viņš palika ar salauztu sirdi.


Baidoties, ka sieva ir nolaupīta, Džanluka sazinājās ar policiju. Neilgi pēc tam, pateicoties tehnoloģijām, viņš bija vēl vairāk satriekts, jo…

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Izskatās cērtama. Gan jau viena pagale nedeg.
    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: https://goo.gl/YTcFQ6 Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment