Izvēlies labāko – izvēlies Opel Combo

Drošos, aizsargātos un ērtos apstākļos darbs veicas labāk. Jaunais Opel Combo piedāvā vislabāko visos trīs aspektos.

Standarta aprīkojums

Autovadītāja standarta aprīkojums: elektriskais stūres pastiprinātājs, stūres statnis ar slīpuma un attāluma regulēšanas iespējām, centralizētā bloķēšana, elektriski darbināmi priekšējie logi, borta dators un 12 V strāvas kontaktligzda mērinstrumentu panelī.

Pārliecinošs un visaptverošs komforts

Plaša sēdekļu izvēle. Vadītāja standarta sēdeklis jaunajā Opel Combo ir regulējams attālumā un slīpumā, bet Combi versijā varat veikt arī sēdekļa augstuma regulēšanu.

Papildu komfortam visiem modeļiem ir pieejami arī 4 virzienos regulējami un apsildāmi priekšējie sēdekļi ar jostasvietas atbalstu un roku balstiem.

Combi versija piedāvā arī trīsvietīgu aizmugurējo sēdekli ar drošības jostām un 60:40 dalījuma nolocījuma iespējām.

Vieta gandrīz visam

Lielisks bagāžas nodalījums ir tikai daļa no stāsta. Ietilpīgas durvju kabatas, paneļa nodalījums mantu izvietošanai, sīkumu nodalījums, kurā varat ievietot klēpjdatoru, un augšējie sīkumu nodalījumi — tas viss kopā ar noderīgo bagāžas nodalījumu ir Combi SWB standarta aprīkojums. Minētos nodalījumus var papildināt ar ērtu augšējā panelī nostiprinātu dokumentu turētāju, mīkstu mantu glabāšanas kabatu pasažiera sēdeklī un iekšējā jumtā iemontētu kāpņu turētāju kravas nodalījumā.

Informācijas un izklaides sistēma

Lai vienmēr būtu lietas kursā par visiem jaunākajiem notikumiem, pieejams arī pilns informācijas un izklaides sistēmas klāsts. Iepriekš uzstādīts stiprinājums ar 4 skaļruņiem un jumta montāžas antenu. Bezroku sistēmas un tālvadības, no stūres piedāvātā drošība un ērtības ir pieejamas turpmāk norādītajam papildaprīkojumam.

RDS radio sistēma ar 4×20 W un CD atskaņotāju

RDS radio ar MP3 atskaņotāju un 4×20 W, Bluetooth™, papildaprīkojumu un USB

TomTom bāzes navigācija nopietnam uzņēmējam ir pieejama pēc pasūtījuma

Svaigs gaiss darba vietā

Intensīvas darbības un pielāgojamas apsildes un ventilācijas atveres maksimāli uzlabo salona komfortu. Darba efektivitātes un vides uzlabošanai ir pieejama gan kondicionēšana, gan klimata kontrole.

Īsta āda

Praktiski un ērti: ar ādu apdarināta stūre un ātrumpārslēgs ļauj nenogurt, garas stundas pavadot pie stūres.

Aktīvā un pasīvā drošība

Jaunais Opel Combo piedāvā vienu no labākajiem drošības aprīkojumiem savā klasē. Standarta aprīkojumā ir vadītāja drošības spilvens, bet priekšējā pasažiera drošības spilvenu var pielāgot visiem modeļiem. Aktīvai drošībai standarta aprīkojumā ir ABS; pieejams arī ESP® ar palīgu kustības sākšanai slīpumā.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment