Izvirzieties vadībā ar Opel Meriva

Labs izskats apvienojumā ar inovācijām no reālās dzīves– Meriva stilīgais dizains ar izteiksmīgo sānu loga līniju ienes jaunas vēsmas šajā automašīnu klasē.

AUGSTĀKA SĒDĒŠANAS POZĪCIJA. LABĀKA REDZAMĪBA

AGR sertificētie ergonomiskie sēdekļi1 ar sēdvirsmas pagarinājumu un regulējamu muguras balstu rūpējas par autovadītāja muguru pat visgarākajos pārbraucienos.

SILDOŠA LABSAJŪTA

Apsildāmā stūre1 un priekšējo sēdekļu apsilde1 nodrošina siltu sagaidīšanu aukstās dienās.

ELEKTRISKĀ STĀVBREMZE

Atliek tikai nospiest pogu, un elektriskā stāvbremze visu notur vietā. Integrētais palīgmehānisms braukšanas uzsākšanai kalnā vienlaikus neļauj automobilim ripot uz aizmuguri.

PROGRESĪVA DZINĒJU TEHNOLOĢIJA

Tīri un efektīvi. Tas, ka visi benzīna, dīzeļdegvielas un LPG dzinēji atbilst Euro 6 standartam, apliecina arī to, cik labi tie ir.

PLŪSTOŠĀKA UN PRECĪZĀKA PĀRNESUMU PĀRSLĒGŠANA

Opel Meriva piedāvā plašu izsmalcinātu pārnesumkārbu klāstu. Zemas berzes manuālās un automātiskās versijas piedāvā jaunu komforta līmeni pārnesumu pārslēgšanas laikā.

MAZĀK IZMEŠU, LIELĀKS DEGVIELAS IETAUPĪJUMS

Meriva ecoFLEX modeļi ir aprīkoti ar inovatīvākajām un progresīvākajām izmešu samazināšanas tehnoloģijām.

KLUSĀKAIS UN EFEKTĪVĀKAIS DĪZEĻDZINĒJS KLASĒ

Pirmais minivens ar dīzeļdzinēju, kura CO2 izmešu daudzums nepārsniedz 100 g. Jaunās paaudzes 1,6 l CDTI ir klusākais un efektīvākais dzinējs klasē – tas patērē tikai 3,8 litrus uz 100 km.

JŪSU PERSONĪGAIS SAVIENOJAMĪBAS UN PALĪDZĪBAS ASISTENTS

Opel OnStar sniedz nepārspējamu drošības sajūtu 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 365 dienas gadā.Mūsu unikālie pakalpojumi ir pieejami pogas spiediena attālumā gandrīz visā Eiropā.

IZCILA PIEKĻUVE KARTĒM UN IZKLAIDEI

Ja jūsu prioritāte ir navigācija un izklaide, izvēlieties vienu no iebūvētajām navigācijas, informācijas un izklaides sistēmām, kas piedāvā skaidru un precīzu navigāciju, vienlaikus izklaidējot jūs.

PIEVIENOJIET. ATSKAŅOJIET. UZLĀDĒJIET

USB pieslēgvieta maksimāli atvieglo visu no uzlādes līdz mūzikas atskaņošanai, piekļuvei attēliem un ierīces pievienošanai.

BAGĀTĪGA RADIO ATSKAŅOTĀJU IZVĒLE

Mūzika ir ideāls sabiedrotais gan īsos, gan garos pārbraucienos. Pateicoties plašai informācijas un izklaides sistēmu izvēlei, jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment