JĀ, tas ir iespējams – kā attīstīt telepātiju?

1

Telepātija ir viena no spēcīgākajām cilvēka psihiskajām spējām. Tā ir zināma kā divu prātu komunikācija – emocijas tiek “pārvadītas” starp sūtītāju un saņēmēju.

Lai pareizi nosūtītu signālu, sākotnēji ir jānotic tam, ka tas vispār strādā. Pēc noticēšanas un dažu minūšu meditācijas kļūst pavisam vienkārši “nosūtīt ziņu” ar prāta palīdzību.

Lai gan daudz cilvēku domā, ka to spēj panākt tikai profesionāļi, izrādās, ka to var paveikt pilnīgi ikviens, kurš vēlas. Tomēr ir jāseko līdzi stingriem noteikumiem, citādāk nekas var neizdoties.

PIRMĀ DAĻA

Pirmais solis

Notici telepātijai

Ir ļoti svarīgi gan sūtītājam, gan saņēmējam noticēt, ka telepātija ir iespējama. Abiem dalībniekiem ir jabūt “atvērtam” prātam, lai kaut kas varētu izdoties. Tāpat ziņas sūtītājam un saņēmējam ir jāvēlas, lai telepātija izdotos – kad abi partneri ir noslēgti, netiek sasniegti spoži rezultāti.

Lasi vēl: Kā Tavu uzvedību ietekmē domas par Dievu?

Šķir lapu tālāk, lai lasītu pārējos soļus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Telepātija manī ir attīstījusies pati – no šokējošiem, ( saistībā ar bērnu tēva izlēcieniem ) dzīves apstākļiem. Gan jau no bērnības esmu Dieva balsi dzirdējusi, bet ģimenes dzīves laikā man radušās spējas, ka dzirdu savu bērnu balsi, ja viņi man ko noslēpt grib, kā arī draugu un darba kolēģu uzvedību pret mani. Man ir drošs Sargeņģelis, kurš man dod atbildi, ja uzdodu viņam jautājumu. Tās ir Dieva dotas spējas.

Leave a Comment