Ja vēlies strīdēties, strīdies, bet ievēro šos 10 noteikumus, ko nedrīkst pārkāpt!

Argument

Nav perfektu attiecību – ne mīļoto, ne draugu, ne ģimenes starpā, tādēļ strīdi ir neizbēgama parādība.

Tomēr strīdu karstumā ļoti daudz cilvēkiem sanāk aiziet mazliet par tālu – notiek nemitīga bļaustīšanās, trauku šķaidīšana, lamāšanās – un galu galā problēma tik un tā nav atrisināta, stresa līmenis pacēlies, un visi ir nelaimīgi.

Un kāda jēga no kaut kā tāda? Ja vajag izlādēties, ej uz sporta zāli, tomēr, strīdoties ar citiem cilvēkiem, vajag sevi ieturēt rāmjos, lai no strīda būtu kāda jēga. Jā, strīdēties IR JĀPROT. Un tas nav nemaz tik vienkārši, tomēr ceram, ka ņemsi vērā šos ieteikumus/noteikumus, ko nedrīkst pārkāpt strīda laikā.

Lasi vēl: Nezini, kā uzlabot attiecības? Lūk, radoši veidi, kā pateikt viņai “es tevi mīlu”!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu noteikumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Ja katrs būs par sevi, tad nevajadzēs strīdēties. Grivi satikt savu sapņu sieevieti, kura iznesīs tesv smadzenes (un pārējo), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vin nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Zvaigžņu kari sākas te: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos! https://goo.gl/mtBZa7

Leave a Comment