Jaunā māmiņa cieš no šokējošiem ievainojumiem, kamēr mazulis guļ blakus; Izraisītājs? Pretīgi!

New-mum-Ashley-Gebbie-attacked-Adam-Crozier (1)

Jaunā sieviete Ešlija Gebija, kura sver tikai 38 kilogramus, cieš no zilām acīm, milzīgām brūcēm uz sejas un bojāta acs dobuma. 

Pie šiem ievainojumiem viņa tikusi agri no rīta, kamēr tikai pāris metrus tālāk gulēja viņas pirms trijām nedēļām dzimusī meitiņa.

New-mum-Ashley-Gebbie-attacked-Adam-Crozier (2) New-mum-Ashley-Gebbie-attacked-Adam-Crozier (4)

Viņas šokētā ģimene pēc tam dalījusies ar sievietes attēliem sociālajos medijos par brīdinājumu citiem.

Kas īsti ar viņu notika? Lai uzzinātu to, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Pati vainiga, cuka.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    pati vainiiga ka ir kaza

  • <cite class="fn">Tiesa</cite>

    Ko tu dauni te komentee pati vainiga tu kaut ko zini vispar !!!

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Tie vīrieši kas paceļ roku pret sievieti un pietam bērna māti,vairs nav nekādi vīrieši,viņi ir grīdas lupatas! Visiem kas ir to izdarijuši jādot mūža ieslodzijumu!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Domā ar galvu. 😉

      • <cite class="fn">Saprata balss</cite>

        Pats padoma ar galvu lai gan pec taviem un “arnolds” komentariem var spriest ka jus abi esat sieviesu dauzitaji, tas izskaidro ka tajas pelekajas smadzenu suninas jums ir tikai pelni nevis kada smadzenu dalina.

  • <cite class="fn">....</cite>

    Esu ko tadu piedzivojusi ..tik butdama stavokli .esu dabujusi .no puisa pa seju ..tik tpc ka vins ka lops bija pielejies ..vai to kada spetu piedot ..NEee .bet es mulke ceredama Piedevu ..:'(

  • <cite class="fn">Idioti</cite>

    Jūs visi komentētāji esat gatavais bērnudārzs. Protams, katram būs savs viedoklis par to. Bet tiklīdz vīrietis paceļ roku pret sievieti, viņš tajā momentā iznīcina sava vīrieša vārdu. Neviens nedrīkst sist sievietes, un nedz arī kādu citu, un citādāk. Tikai tāpēc, ka kādam ir garīga slimība, vai nosliece uz visu vardarbīgo nav jācieš nevainīgiem cilvēkiem. Gribi iet sist kādu, tad ej uz boksu.

  • <cite class="fn">arnilds</cite>

    Ko liek tadas bikldes. Dzeraja cuka piekauta. Latvija tikai tas iespejams.

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Izrādās, tāds ārprāts var notikt ne tikai Latvijā. Tādas lietas notiek no cilvēku neapmierinātības ar sevi, nespējas sekot līdzi patērētāju sabiedrības uzstādītajām prasībām.
    Starp citu – kāds noskaņojums gada tumšākajās dienās? Algas diena vēl priekšā? Gada beigu prēmija gaidāma? Neiesaku līst visādos ātrajos kredītos. Vēl jo vairāk, ka ir risinājums, kuru nesen atklāju – piedalīties loterijās, izmantojot sindikāta priekšrocības – sākot ar biļetes cenu ar īpašām atlaidēm, beidzot ar laimesta iespējas palielināšanu. Tie, kas grib neko nedarot internetā pelnīt miljonu mēneša laikā – tiem gan būs jāmeklē citur. Bet 200-300, pat 500 eiro mēnesī ir visai reāls papildinājums ģimenes budžetam. Ienāc un pārliecinies pats: https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Aljona</cite>

    Sievietes sit tikai viltotie zaķi kuriem pašvērtējums ir zemāks par zemi. Ar vardarbību nekļūst pārāks žēl ka valstī nav stingrāki likumi.

Leave a Comment