Jaunais Opel Crossland X: Piemērots pilsētai ar SUV stilīgumu

cq5dam.web.1280.1280 (1)

Salīdzinājumā ar Opel Mokka X, kas pēc izvēles pieejama ar pilnpiedziņu bezceļu izbraucienu situācijām, jaunais Opel Crossland X ar tā kompaktajiem ārējiem izmēriem ir radīts pilsētām, bet tāpat tas ir lieliski piemērots iepirkšanās priekiem bioloģiskās saimniecības veikalā vai brīvdienu ceļojumam uz Toskānu.

Ar 4,21 metru garumu, jaunais Crossland X ir par 16 cm īsāks nekā Astra, bet tajā pašā laikā par 10 cm augstāks. Tādējādi pasažieri var baudīt paaugstinātu sēdēšanas pozīciju un lielisku pārredzamību. Pircēji, kas vēlas vēl labāku pieredzi, var uzlabot telpas sajūtu ar papildus panorāmas stikla jumtu.

Turklāt jaunpienācējs piedāvā izcilas inovācijas, kas ikdienā padara braukšanu drošāku, ērtāku un vieglāku. Adaptīvais priekšējais apgaismojums (AFL) ar LED lukturiem, projekcijas ekrāns un 180 grādu panorāmas atpakaļskata kamera kopā ar izvērsto parkošanās asistentu, priekšējās sadursmes brīdinājumu sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju un autonomo avārijas bremzēšanas opciju, trīs līmeņu vadītāja miegainības noteikšanas sistēma, joslas saglabāšanas asistents, ātruma ierobežojumu ceļazīmju atpazīšana un aklo punktu brīdinājumu sistēma ir tikai daži piemēri. Jaunais Crossland X pieejams arī ar Opel raksturīgo izcilo savienojamību, pateicoties Opel OnStar, kā arī ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgu IntelliLink informācijas un izklaides tehnoloģiju, tai skaitā līdz pat 8 collu lielu krāsainu skārienekrānu.

Tīrs dizains un nepārspējama vietas izmantošana

Drosmīgs, svaigs un stilīgs ir trīs īpašības, kas nepieciešamas “pilsētas krosoveram”. Jaunajam Crossland X, paliekot tipiskam Opel ar labāko iespējamo aprīkojumu un neizmērojamu personību, piemīt visas šīs īpašības. Būdams 4212 milimetrus garš, 1765 mm plats un 1590 mm augsts, tas ir ļoti kompakts. Priekšpusē redzama pārliecinoša, iespaidīga reste ar spīdošu Opel zibeni. Divi hroma spārni aptver emblēmu un saplūst ar Opel raksturīgajiem “dubulto spārnu” LED dienas gaitas gaismas lukturiem. Horizontālās līnijas no vidū esošā Opel logo, hroma spārniem un joslām līdz pat AFL LED lukturiem rada papildus platuma iespaidu.

Moderna apgaismojuma tehnoloģija un svarīgas palīgsistēmas

Braucienus var padarīt vēl relaksējošākus un drošākus ar jaunajā Opel Crossland X esošajām daudzajām ultra-modernajām tehnoloģijām un palīdzības sistēmām. Adaptīvais priekšējais apgaismojums (AFL) ar pilnībā LED lukturiem nodrošina izcilu redzamību tumsā.

Opel Eye priekšējā kamera apstrādā dažādus datus, tādējādi veidojot pamatu vadītāja palīdzības sistēmām, piemēram, ātruma ierobežojumu ceļazīmju atpazīšanai un joslas saglabāšanas asistentam. Ja sistēma reģistrē, ka nejauši tiek šķērsota josla, tā brīdina vadītāju ar skaņas un vizuālo signālu.

Rakstu iesaka:  autofavorits

Avots: media.gm.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment