Jaunais Toyota C-HR – Kupeja, kas no jauna definē krosoverus

2-C-HR-Black-7-8-Dynamic-FULL_tcm-3024-723668 (1)

C-HR ir radīts cilvēkiem, kuri vēlas pilnībā izbaudīt dzīvi un sagaida, ka viņu automobilis spēs tiem turēt līdzi.

Gluži kā precīzi noslīpēts dārgakmens, Toyota C-HR kupejas stila piecu durvju krosovera virsbūve ir radīta, lai piesaistītu skatienus. Tā muskuļoto stāju izceļ dramatiskās šķautnes un skaldnes un slaidais salons ar peldošā jumta dizainu. Eleganto LED priekšējo lukturu, rombveida raksta priekšējās restes un izteiksmīgo bumeranga formas aizmugures lukturu kombinācija – ar LED gaismas joslām – noslēdz satriecošo jauno izskatu.

VIENMĒR KUSTĪBĀ

1-C-HR-Day-Profile-Static-FULL_tcm-3024-634321

Iekšpusē Tevi sagaidīs eksterjeram atbilstošs augstas kvalitātes salons. Ērtais iekārtojums dāvā telpu pieciem „pilna izmēra“ pieaugušajiem, bet augstais salona novietojums nodrošina izcilu redzamību uz ceļa un visapkārt. Plūstošais, uz vadītāju orientētais panelis – ar modelim raksturīgajiem zilajiem akcentiem un ādas apdari – un konturētais ādas sēdeklis Tevi ieskauj, ļaujot kontrolēt it visu… no paša darbības centra.

Centrālais 8 collu skārienekrāns dāvā piekļuvi jaunākajai Toyota Touch® 2 multivides sistēmai, bet automātiskais gaisa kondicionētājs un siltais salona apgaismojums – tostarp izgaismoti glāžu turētāji – papildina augstākā līmeņa sajūtas. Visā salona dizainā Tu pamanīsi pārsteidzošus dimanta formas dizaina elementus, kas papildina Toyota C-HR eksterjera stilu.

  1. gada janvārī pārdošanā parādīsies jaunais Toyota CH-R, kuru pasūtīt būs iespējams jau 2016. gada rudenī.

Tā kā, sekojiet līdzi jaunumiem.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment