Jaunais Yaris sajūsmina Ženēvu!

Gluži piemēroti vienai no Eiropas dārgākajām pilsētām, Toyota Ženēvas automobiļu izstādes apmeklētājiem piedāvā veselu bagātību dažādu jaunumu.

No pirmā skatiena uzmešanas dinamiskajam jaunajam Yaris, tā karstajam brālim GRMN un radikālajam urbānajam i-TRIL konceptautomobilim līdz tīksmināšanās mirkļiem par jaunākajām TOYOTA GAZOO Racing tehnoloģijām – Ženēvas Starptautiskā automobiļu izstāde ir vieta, kur jāatrodas ikvienam Toyota fanam.

Izjūti Yaris enerģiju

Jaunais 2017. gada Yaris uzlabo omu ikvienam. Tam ir vēl dinamiskāks izskats un brauciens, tas ir klusāks, vienmērīgāks un drošāks nekā jelkad agrāk: jaunais Yaris ir radīts, lai vairotu Tavu enerģiju pēc katra brauciena. Jaunajam modelim, joprojām nepārprotami Yaris, ir izteiksmīgs priekšgala un aizmugures dizains, un tas ir aprīkots ar modelim raksturīgajiem LED lukturiem, virkni jaunu vieglmetāla disku un eksterjera krāsu. Modernais interjers, mūsdienīgās automobiļa tehnoloģijas un uzlabotā brauciena pieredze sniegs gan patīkamus braucienus vienatnē, gan prieku doties ceļā draugu kompānijā.

Sacīkšu DNS uz ielām

Ja liela jauda ir Tava kaislība, jaunais Yaris GRMN likts Tavai sirdij pukstēt straujāk. Mūsu īpaši tūnēto karsto heču iedvesmoja un ietekmēja Toyota atgriešanās Pasaules rallija čempionātā 2017. gadā – ar Yaris WRC. Zem tā pēc īpaša pasūtījuma veidotās balti, sarkani un melni krāsotās virsbūves slēpjas atsaucīgs 1,8 litru dzinējs, kas rada vairāk nekā 210 DIN ZS jaudu, nodrošinot klasē vislabāko paātrināšanās laiku no 0 līdz 100 km/h. Ar dinamisku vadāmību, rallija automobiļa izskatu un sacensību komandas noslīpētu veiktspēju sensacionālais Yaris GRMN ir dinamiskā jaunā klāsta pati virsotne.

Video:

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment