Jauns imigrants skolā nodūris pusaudzi no Lietuvas; Visa pilsēta sēro

1a

Zviedrijas Brūbi pilsētā 14 gadus vecs pusaudzis no bēgļu ģimenes skolā sadūris vienu gadu vecāku lietuvieti, kurš no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā miris, vēsta Lietuvas portāli, atsaucoties uz Zviedrijas medijiem un sociālajiem tīkliem.

Zviedrijas mediji sākotnēji neminēja nekādas detaļas par abu skolnieku izcelsmi, bet, spriežot pēc vienaudžu saziņas sociālajos tīklos, nogalināts Zviedrijā dzimis lietuvietis Armīns Pilecks, raksta “15min.lt”. Saskaņā ar neoficiālām ziņām viņš saņēmis piecus naža dūrienus.

Lai uzzinātu vairāk un šīs traģēdijas iemeslus, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dzintra</cite>

    Ja tas imigrants arī bija skolnieks ,tad kādā sakarībā viņam uz skolu nēsājas līdzi nazis ??? Sodīt, pēc pilnas programmas ar ievietošanu kolonijā -neatļaut satikties ar tuviniekiem . Vajadzētu arī laikus izkastrēt ,lai nav problēmas uz priekšdienām .Šie imigranti, visi bez izņēmuma ir necilvēki,bezsmadzeņu radījumi.To vien tik redz un dzird ,ka portālā atkal un atkal ,ir noslepkavoti nevainīgi cilvēki. Kurš par to atbildēs cilvēcei,cik ilgi mēs uzņemsim šos asinskāros bēgļus ??? GAIDU ATBILDI !!!!!!!!!!!

  • <cite class="fn">....</cite>

    Jo tālāk, jo trakāk ar tiem imigrantiem…..nezinu, ko vispār gaidīt un ko domāt! Viens puisis facebookā bija ievietojis izaicinājumu Latvijā iet un “iedot pa galvu bēgļiem”, viņam gaidāms bargs sods! Bet bēgļi izvaro, nodur, piekauj, uzbrūk un viss ir ok????!! Šausmas!!! cik tālu esam nonākuši dēl tā….

  • <cite class="fn">dace</cite>

    mati ceļas stāvus lasot un skatoties kā uzvedas tie bēgļi un vēl brīnās ka viņus neviens neieredz un tādus briesmoņus slepkavas izvarotājus jāielaiž savā zemē un aizrādīt pat nedrīkst tie nav cilvēki bet bezsmadzeņu izdzimteņikurus vajadzēja vest caurās laivās

  • <cite class="fn">laucinieks</cite>

    Sērošana maz palīdzēs-JĀSIT! Citu valodu tie “varoņi”nesaprot.

  • <cite class="fn">nemec</cite>

    betona zābaciņi!

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta. Saite ir šeit: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment