Jauns laikmets pikapiem – HILUX; Neapturams kopš 1968

Afe

Jaunais HILUX vēl izturīgāks, spēcīgāks un spējīgāks apvidus apstākļos nekā jebkad agrāk.

Pieejams četru sēdvietu Extra Cab un piecu sēdvietu Double Cab virsbūves versijās, jaunais 8. paaudzes Hilux no jauna definē izturīgumu, pateicoties jaunajai, vēl stiprākajai cauruļu šasijai, uzlabotai 4×4 veiktspējai un paaugstinātai vilktspējai.

Un ikviens pilnīgi jaunā Toyota automobiļa centimetrs joprojām ir Hilux. Tomēr tas vēsta par jaunu pikapu laikmetu, kurā automobiļa stils, komforts, drošība un modernās tehnoloģijas spēs apmierināt pat visprasīgākos Hilux lietotājus.

trh3

Ar savu kvalitāti, izturību un uzticamību (QDR) slavenais, neapturamais Hilux turpina pārsteigt, iekarojot Ziemeļpolu, Islandes vulkānus un Antarktikas kontinentu, kā arī nokļūstot uz pjedestāla Dakaras rallijreidā.

Izturīgs un izsmalcināts, aprīkots ar inovatīvām tehnoloģijām.

Pilnīgi jaunā Hilux salonā iekļūst ar Smart Entry & Start sistēmas palīdzību, un tas apvieno jebkura darbam paredzēta automobiļa izturīgumu un funkcionalitāti ar SUV līmeņa izsmalcinātību un aprīkojumu. Viduskonsolē dominē tajā integrētā robustā planšetes tipa multivides sistēma ar 7” skārienekrānu. To lietot ir viegli un intuitīvi, izmantojot augstākās kvalitātes kapacitīvos slēdžus un pirkstu galu pieskārienus.

theg

Jaunais Toyota Hilux ir pieejams ar pilnīgi jauno 2,4 l D-4D Global Diesel (GD) dzinēju. Jaunais agregāts apvieno ievērojami uzlabotu griezes padevi zemu un vidēju apgriezienu diapazonos ar klasē labāko degvielas ekonomiju un tiks piedāvāts ar 6 pārnesumu manuālo vai 6 pārnesumu automātisko transmisiju.

Rakstu iesaka – brand

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment