Kā ietaupīt uz automašīnas remonta? Padomi, ko jāzina ikvienam auto īpašniekam!

nissan_leaf_and_tesla_model_s_in_norway_cropped

Auto tomēr ir ērtība, un par ērtībām vienmēr ir bijis jāmaksā vairāk, taču mums ir daži jau zināmi padomi, kas nereti aizmirstas, bet dod iespēju izdot mazāk naudas savu ērtību saglabāšanai.

Laikam ikviens auto īpašnieks ir nonācis pie secinājuma, ka skopais maksā divreiz jeb, citiem vārdiem sakot, ietaupot uz acīmredzamām šīkām lietām, vēlāk nākas maksāt jau par lielākiem auto remontiem. Lieki piebilst, ka auto, kas ir labā darba kārtībā arī ir drošs uz ceļa (par autovadītaju braukšanas prasmēm nerunājam). Latvijā jau tāpat no auto īpašnieka tiek “plēstas deviņas ādas” tikai tāpēc, ka viņš ir atļāvies sev iegādāties tādu auto, ka šīs sīkās lietas mēs nevaram atļauties neievērot! Cik tad vēl mēs pārmaksāsim?

Lasi vēl: Dari pats jeb 5 lietas, ko mājās vari salabot bez profesionāļa palīdzības

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā ietaupīt uz automāšīnas remontu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pērkot lietotu mašīnu tā vienmēr ir liela loterija, cik nav dzirdēti visādi šausmu stāsti. Bet piedaloties loterijās var reāli pelnīt. Vairāk kā 6 mēnešus spēlējam organizētā grupiņā lielākajās pasaules loterijās, pagaidām pie miljona neesmu tikusi, bet nopelnīts ir. Loterijas var būt patstāvīgs ienākumu avots, ja pie lietas pieiet saprātīgi un ar aprēķinu, te piemēram Baibas lapa kur viņa pastāstījusi mazliet sīkāk par to, ja kādam interesanti tad var palasīt: http://verigos2.wixsite.com/sindikats

Leave a Comment