Kā sociālo tīklu dēļ nesabojāt attiecības? 5 vērtīgi ieteikumi

03_social_media_mistakes_ruin_reationships_post_impulsively_LDProd

Sociālie tīkli var gan izveidot, gan izjaukt savstarpējās attiecības. Viss atkarīgs no tavas komunikācijas – gan tās tekstuālā, gan audiovizuālā satura. Ieskaties un uzzini, kādas kļūdas nepieļaut, ja vēlies saglabāt labas savstarpējās attiecības.

Ja tev jau iepriekš ir gadījies sabojāt attiecības vai vismaz sastrīdēties sociālajos tīklos (vai to dēļ), tad visdrīzāk tu jau saproti, par ko ir runa un cik viegli to ir izdarīt.

Sociālie tīkli ir vieta, kur, pievienojot neapdomīgu ierakstu vai audiovizuālo materiālu, to redz daudz cilvēku, un jebkurš personisks ieraksts jau kļūst par publisku ierakstu – jūti gradāciju, vai ne?

Lasi vēl: Zelta vārdi: lūk, kāpēc laimīgi pāri nepublicē savas attiecības sociālajos tīklos

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt ieteikumus, kā nesabojāt attiecības sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Dabisks notievēšanas komplekss
    Ātri, tomēr ne pataloģiski kā vārdā nesaucamas tējiņas, kuras ne tikai atstāj nokarājušos ādu, bet nereti noved pat pie hormonālajiem traucējumiem, šis uz kakao balstīts komplekss samazina lieko svaru un, iedarbojoties uz ādu, cīnās ar celulītu
    Un, kas nav mazsvarīgi, procesā arī atbrīvo ādu no izsitumiem un pinnēm
    https://goo.gl/ZzWUk8

Leave a Comment