Kad puika(8g) atteicās noņemt kājas no krēsla, vīrietis izdarīja ŠO

1

Šis pensionārs izdarīja, ko šokējošu ar 8 gadus vecu zēnu, kad viņš atteicās noņemt kāja no krēsla vilcienā!

Mūsdienās ikdienas nākas sastapties ar daudziem neizglītotiem un neaudzinātiem cilvēkiem, bērniem, kuriem nav iemācītas dažādas elementāras pieklājības normas, un tas tā nav tikai Latvijā. Lielākajai daļai cilvēku, it īpaši vecāka gada gājuma cilvēkiem, ir grūti samierināties un aptvert to, ka mūsdienās bērniem un jauniešiem loti bieži nav kauna un ir vienalga par visiem citiem, kas ir ap viņiem.
Tā lūk Lielbritānijā kāds pensionārs centies pārmācīt kādu nepieklājīgu astoņus gadus vecu zēnu, kurš uz vairākiem lūgumiem noņemt kājas no krēsla vilcienā, nav reaģējis. Apkārtējie bija šokā, un pašlaik nekas arī vēl nav beidzies.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, ko pensionārs zēnam nodarīja un kā tas viss risinās tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">valdiņš</cite>

    nu ja vecāki nemāca nekas cits neatliek ,ja būtu es tādā situācijā šmurgulim būtu daudz sliktāk

  • <cite class="fn">cmon</cite>

    Kas tur pa izmeklēšanu? Bērns ir pilnīgākais āpsis, ja nevar noņemt kājas no krēsliem, kad lūdz. Kāpēc vispār jāliek virsū.

    • <cite class="fn">ne1</cite>

      bērns pārskatījies :”demokrātiskās” amerikosu pinderasu filmas, tur tak klaji māca, ka kārtīgs pindeross kājas vienmēr tur uz krēsla vai galda…

  • <cite class="fn">Slaktiņš?</cite>

    Nu sīkiem jau nepastāv vārds PIENĀKUMS vai PIEKLĀJĪBA, viņi zin tikai savu ES GRIBU un ES DARĪŠU! Vecais malacis, parādīja sīkajam viņa vietu!

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Ta nu 8 gadiga neklausa. Neprot pateikt. Berns veca balsi nejuta bailes, respektu. Dabus vecis maksat sodu. Ja sikais neklausa, izvelies citu veidu piespiest.Kaut nosedies blakus kajam. Macit gan gudri.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    kads sods pensionaram,mamiņai,kas izaudzinajusi tadu atvasi.Esmu pat redzejusi ka mamiņas ja bernam[ 6-8gadu vecam],vajag nokartoties ,ari ir gatava to atļaut sabiedriskaja transporta lidzekli .Ja vecaki nav savu atvasi iemacijuši tad sabiedribai tas ir jadara ,cerams jauneklim vairs turpmak nenaks prata ignoret aizradijumus.

  • <cite class="fn">INĀRA JOSTIŅA</cite>

    Ja sīkais neklausa, tad viņš ir jāiespaido…Tāpat , kā to dara valsts audzināšanas iestādēs–ja neklausa vārdiem, tad jācieš fiziski . Citādi viņi nesapratīs…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    d.irsā vajadzēja tās kājas ielauzt

  • <cite class="fn">Zigis</cite>

    Pilnībā piekrītu vecajam vīram!

  • <cite class="fn">Jonny</cite>

    Da uzšaut pa dūlo vajadzēja tam sīkajam kverplim! Tā lai zobu vietā diroli jāliek!

  • <cite class="fn">SANDRA</cite>

    Uzskatu, ka ir jārespektē vecāka cilvēka aizrādījums, ja tas ir par lietu. Nevajag ņemt vērā visādus muļķīgus aizrādījumus, ko katrs vecāks cilvēks aizrāda, jau iekāpjot sabiedriskajā transportā. Vēl ir svarīgi, kā aizrāda. Vajag aizrādīt tā, lai aiziet līdz dziļākai smadzeņu krokai, lai visas smadzeņu šūniņas uztvertu aizrādījumu, ka palaidnim paliek tāds kauns, ka negribētos tā darīt nekad. Protams, arī pie mums ir situācijas, kurās ir vainīgi ne tikai jaunieši, bet arī vecāka gada gājuma ļaudis. Uzskatu, ka pensionārs rīkojās taisnīgi, bet tik sāpīgi pret zēnu varbūt nevajadzēja izturēties.

  • <cite class="fn">skabarga</cite>

    Anglijas bērni ir ļoti neaudzināti.

  • <cite class="fn">Muzikants</cite>

    Kur gan mēs esam nonākuši ar savu bērnu ”neaizskaramības un visatļautības” kultivēšanu!? Ja jau pat 8 gadīgs smurgulis ignorē un neciena vecākus cilvēkus, tad vispār vairs nav ko piebilst… Pietiek jau ka padsmitgadīgie jūtas VISVARENI!
    Lielbritānijā tie ļautiņi ir vienkārši slimi ar savu bērnu visatļautības sindroma kultivēšanu! PAREIZI večuks darīja šo puišeli iespaidodams! Ja jau, pēc vairākkārtējas aizrādīšanas nekas nelīdzēja, tad nekas cits neatlika! Arī Latvijā taču tiek kultivēta šī ”bērn-kretinizēšanas” politika. Tie ir tie ES ”labumi”!
    Kāpēc Japānā bērni ciena vecākus cilvēkus un viņiem pat prātā neienāk tāda uzvedība!? Tāpēc, ka tur ir citādas uzvedības normas un šādas normas tiek ”iezīstas ar mātes pienu”! Bērniem tas NAV jāmāca, jo viņi vienkārši to ZINA, KĀ PAŠSAPROTAMU!
    Pilnīgi atbalstu vecā vīra rīcību!!!

  • <cite class="fn">XX</cite>

    Nesen bija raksts par to, ka sieviete turēja kājas uz krēsla un kāds musulmanis viņai aizrādija un kaut ko tur izdarīja 😀 Tā ka, šis stāsts ar neizklausās ticams. Kas būs nākamreiz? Atkal kāda aktuālā minoritāte?

  • <cite class="fn">HugoST</cite>

    Šī, problemātiskā sērga ir jau arī pie mums ! Mans risinājums būtu šāds.
    1) Pēc aizrādījuma ignorēšanas dzirdami vērsties pie apkārtesošās sabiedrības. Uzjautāt: ,,-vai man vienam tas šķiet nepieņemami, vai vēl kādam”? Tāds negaidīts pavērsiens izsitīs no līdzsvara jaunā frukta kluso apņemšanos, pārbaudīt savas bezkaunīgās visatļaušanās robežu attiecībā uz vienu pretinieku ! (Nav jau būtiski cik atsauksies, svarīgi ka daudzi dzirdēs, tātad tiks pievērsti !)
    2) palūgt kādam nofilmēt… atkārtotu aizrādījumu un aicinājumu saņemties.
    It kā nekas īpašs, tīrā psiholoģija, bet tomēr, negaidītas reakcijas faktors satrieks pīšļos jaunā ,,frukta” kluso apņemšanos !

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment