Kad teikt ardievas čipsiem, kad izvēlēties liekos zobus? Galvenie vīrieša vecuma posmi

vecs_virs1

Pēc statistikas sievietes vidēji dzīvo septiņus gadus ilgāk nekā vīrieši. Taču tas nekādā gadījumā nav pamats stresam, jo galvenais tomēr ir nevis, cik ilgi nodzīvot, bet gan, kā nodzīvot sev atvēlēto laiku.

Un šajā jautājumā, šķiet, visi vīrieši ir vienisprātis: labāk tomēr pacensties ilgāk saglabāt jaunību, lai vismaz tādējādi kompensētu dabā iedibinājušos netaisnību. Un, lai tas veiksmīgāk izdotos, lieti noderēs daži dzīvesveida ieteikumi tieši stiprajam dzimumam.

Kad tad īsti sākas novecošana? Vai tas sāk notikt piecdesmit vai tikai septiņdesmit gados? Nekā tamlīdzīga. Izrādās, pirmās novecošanās pazīmes vīriešiem parādās jau 20–22 gadu vecumā, kad pilnībā iestājies brieduma laiks. Proti, kolīdz vīrietis sasniedzis savas attīstības virsotni, viņš tūlīt pat, tiesa, lēnītiņām, sāk pa fizioloģiskajām kāpnēm virzīties lejup.

Taču arī tas nav iegansts tūlīt pat ieslīgt pesimismā. Pēc speciālistu aprēķiniem, jebkurš cilvēks ir spējīgs nodzīvot līdz 110 gadiem un vairāk, proti, krietni ilgāk par periodu, kas nepieciešams pilnīga dzimumbrieduma sasniegšanai. Lai iespējami ilgāk saglabātu jaunību, ir labi jāpārzina visi vecuma posmi. Tie ir vairāki.

Lasi vēl: Kā tēva vecums ietekmē bērna garīgo veselību? Jāizlasa ikvienam vīrietim!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par katru vecuma posmu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment