Kad uzzināsiet, kādēļ man rokās nepieciešami rieksti, paši dosieties uz veikalu tiem pakaļ!

Mums visiem viennozīmīgi palīdzēs šāds triks.

Man ļoti patīk austrumu medi*īna un uzskatu, ka šis ir lielisks risinājums tiem, kas laiku pa laikam izjūt emocionālu sasprindzinājumu.

Jo sarežģītāki kļūst sabiedrībā esošie procesi, jo vairāk ikdienā mēs esam pakļauti liekam stresam. Jūs uzzināsiet, kā pāris minūšu laikā  noņemt stresu un nomierināt prātu. Būs nepieciešami 2 valrieksti un vēlme to darīt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Ja izpildīsiet plaukstu masāžu ar valriekstiem, tad sajutīsiet tā iedarbību uzreiz. Rieksta čaula sniedz patiesi patīkamu sajūtu ādai masāžas laikā. Šī masāža nav salīdzināma ar nevienu citu akupunktūras masāžu.

Kā noņemt stresu?

Mūsu plaukstās atrodas aktīvie punkti, kas atbild par iekšējo or*ānu darbību. Austrumu me*icīna skaidro, ka masāžas iedarbība slēpjas tajā, ka mūsu emocionālo stāvokli nenosaka prāts, bet gan iekšējie o*gāni. Enerģija slēpjas plaušās, prāts – sirdī, gars – ak*ās, griba – l*esā, bet tiekšanās pēc mērķa sasniegšanas – nie*ēs. Pirkstu un nervu starpā ir cieša saike. Tieši tādēļ, lai nomierinātos, nepieciešams izpildīt šādus uzdevumus.

 

Lai uzzinātu, kā to veikt, šķir nākamo lapu! Konkrēti vingrinājumi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment