Kādēļ dažas sievietes gultā ir “vokālākas” – un tam nav nekāda sakara ar baudas līmeni!

“Šajā jomā nav daudz pētījumu,” saka Kristena Marka, Indiānas universitātes seksualitātes pētniece. “Tomēr sociālie mediji ir pārbāzti ar bildēm, kas liecina par to, ka sievietes skaļa kunkstēšana gultā ir saistīta ar orgasmu.

“Tieši tādēļ ir pilnīgi pašsaprotami, ka kunkstēšanu sievietes izmanto kā melošanas stratēģiju, lai tēlotu orgasmu, jo vīrieši tam tic.”

Bet tādēļ, ka visbiežāk kliegšanu gultā izmanto kā melošanas ierīci, vai šīs vokālās prasmes nevar būt saistītas ar patiešām patīkamu baudu?

2

Ja nesenākajiem pētījumiem var ticēt, tad atbilde ir “iespējams”.

Lasi vēl: Sekss pirms gulētiešanas labākam miegam? 10 lietas, ko darīt un nedarīt pirms miega, lai izgulētos!

2011. gadā Gaila Brevera par to bija publicējusi pētījumu. Pētījumā 71 seksuāli aktīvai sievietei vecumā no 18 līdz 48 gadiem tika uzdoti jautājumi par izdvestajām skaņām seksa laikā.

Kamēr daudz sieviešu atzina, ka seksa laikā mēdz būt skaļas, vairākums apgalvoja, ka tas nav baudas indikators. 66% sieviešu izdvešot skaņas, lai vēl vairāk uzbudinātu partneri un lai viss tiktu novests “līdz beigām”. 87% sieviešu apgalvoja, ka viņu motivācija uzvesties skaļi ir tāda, ka tādā veidā sievietes cenšas uzlabot vīrieša pašapziņu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Svarīgi, lai labs “atžims”.
    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment