Kādēļ, lai vīrietis iemīlētos “sniega karalienē” – 12 iemesli

2. Noturīgas pret stresu. Dzīvē mēdz būt situācijas, kad gribas atbalstu, pat ja esi spēcīgs vīrietis. Meitene pastāvīgi krīt panikā, ļauj jūtām un emocijām valdīt pār viņu. Uz Sniega karalieni var paļauties pat ekstrēmās situācijās. Viņa skaidri novērtē katru problēmu un palīdz to atrisināt.

3. Aukstas no ārienes, karstas sirdī. Jā, šīs meitenes savas jūtas ārēji neizrādīs. Nesāks skūpstīt tevi uz ielas draugu priekšā un pat tuviniekiem redzot. Bet tas nozīmē, ka arī sirdī viņas ir augstas un bezjūtīgas. Un gultā pat īstas Uguns karalienes!

4. Viņas nelūgsies komplimentus. Ar pašapziņu šīm meitenēm viss kārtībā. Viņas parasti neieciklējas uz to, lai iegūtu kāda apbrīnu vai glaimus. Neapniks tev ar paaugstinātu savas nozīmības apziņu. Lai gan, ja kļūsiet pāris, viņai būs patīkami uzzināt, cik augstu viņu vērtē un mīli.

Attēlu rezultāti vaicājumam “snow queen”

5. Mazāk runu, vairāk darbu. Arī Sniega karalienei ir savas sliktās dienas. Bet atšķirībā no citām meitenēm viņas ievirza savas emocijas pareizā gultnē. Kāda nodarbojas ar sportu, kāda ar radošo darbu. Tādas meitenes neīd un nemēģina iežēlināt. Gribi palīdzēt? Piedāvā izklaidēties!

6. Mīl ar katru ķermeņa šūnu, dvēseles un sirds stīgu Ja Sniega karalienes neizrāda jūtas pret citiem, tas nenozīmē, ka nespēs izrādīt mīlestību pret tevi. Šīs meitenes atklājas tikai ierobežotam cilvēku lokam. Un ja tu tajā iekļūsi, tici, ka šīs meitenes būs uzticīgas līdz galam.

Lasi vēl: Kā likt jebkurai meitenei tevī iemīlēties? Tas ir pavisam vienkārši!

7. Jautrs uzmundrinājums grūtā brīdī. Šīm meitenēm nav iedzimta oratora talanta. Un, kad tavā dzīvē iestāsies melnā josla, viņas nezina, kā izturēties. Ja tu viņai neesi vienaldzīgs, viņa centīsies tevi mierināt, pat ja visu labo vārdu vietā pateiks ko smieklīgu.

8. Nav drāmas karaliene. Viņām nav vajadzīga apkārtējo uzmanība, lai justos labāk. Viņas nerotaļāsies ar tevi, netaisīs no mušas ziloni un nesarežģīs tev dzīvi. Pat ja gadīsies viņu aizvainot, nesāks demonstrēt savas jūtas.

9. Bez tukšiem vārdiem un solījumiem. Sniega karalienes īpaši nemīl vārdus. Viņas ik dienu nestāstīs tev par savām jūtām un personiskajiem pārdzīvojumiem. Bet vai tas ir tik slikti? Galvenais, ka viņa izrādīs savu mīlestību ar darbiem!

Attēlu rezultāti vaicājumam “snow queen”

10. Uzticams draugs. Viņām nav daudz draugu, bet tie, kuri ir par tādiem uzskatāmi, var dēvēt sevi par veiksminiekiem. Viņu draudzība ir ilggadīga, viņas necenšas meklēt īslaicīgas pazīšanās, bet novērtē senus, labus draugus, kuriem var atklāt savas jūtas un padalīties ar slēptākajām domām.

11. Mazāk muļķīgu gājienu, ko diktē mirkļa vājums. Viņas nesteidzas pakļauties mirkļa iegribām, lai gan viņām to nav mazāk kā citām meitenēm. “Aukstsirdīgās” vairāk laika velta analīzei, pārdomām nekā neprātīgai rīcībai, kas reizēm traucē veselīgām attiecībām. Viņas neaizcirtīs durvis tev deguna priekšā.

12. Atveras kā rozes pumpurs. Patiesībā šīm meitenēm jūtu nav mazāk kā tām, kuras savu mīlestību izrāda. Sniega karalienes ir tikpat romantiskas, grib, lai viņas mīl, dāvina uzmanības pierādījumus un maigumu. Viņas izrādīsies pašas jūtīgākās un maigākās būtnes, ja tu izrādīsies tieši tas vienīgais cilvēks, kuru viņas iemīlējušas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc un ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment