Kādēļ tik daudzi pēc diētas pieņemas svarā? Viemaiņas eksperts skaidro, ko darīt, lai tas nenotiktu

10_will-eating-after-9-pm-cause-weight-gain-770x402

Ikviens, kurš ir kādreiz ievērojis kādu diētu, zina, cik grūti tas ir. No malas šķiet, ka tas ir gaužām vienkārši: sportot vairāk, lai sadedzinātu vairāk kaloriju.

Tomēr vairāki pētījumi ir apstiprinājuši, ka šī vienkāršā stratēģija reti kuram palīdz zaudēt lieko svaru.

Dramatiski piemēri iegūti ASV Nacionālā Veselības Institūta veiktā pētījumā. Zinātnieki sekoja līdzi 14 dalībniekiem, kuri piedalījās realitātes šovā “World’s Biggest Loser” un tā ietvaros centās zaudēt pēc iespējas vairāk liekā svara.

30 nedēļu laikā dalībnieki vidēji zaudēja 56 kilogramus liekā svara, tomēr sešu gadu laikā pēc dalības šovā visi, izņemot vienu dalībnieku, atguva zaudēto svaru par spīti tam, ka turpināja ievērot diētu un veikt regulāras fiziskas aktivitātes.

Kādēļ ir tik grūti zaudēt svaru un saglabāt to esošajā apmērā? Svara zudums nereti ietekmē mūsu metabolismu – īpaši to, cik daudz kaloriju mēs sadedzinām miera stāvoklī, tieši tas visu padara sarežģītu.

Kādēļ svara zudums palēnina metabolismu miera stāvoklī un vai ir iespējams saglabāt to normālā līmenī?

Lasi vēl: Ja jums ir liekais svars un augsts holesterīna līmenis, pagatavojiet šo sulu!

Lai uzzinātu vairāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Vai Tu spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera (saite, lai saņemtu savu atlaidi komentāra augšpusē)
    Biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Iegādājies šo paketi un jau tagad izbrīvē savā kalendārā vietu slēpošanas atvaļinājumam Itālijas Alpos un mierīgai atpūtai kādā no Ēģiptes kūrortiem.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?

Leave a Comment