Kam nevajadzētu būt Tavā 2015. gada garderobē

Bet laiks iet un tendences mainās. Un labi, ka tā! Jo daži stila aksesuāri nav tie labākie modes mākslas šedevri. Šeit ir piemēri, no kā labāk vajadzētu atbrīvoties:

  1. Treniņtērpa bikses ar pagarinātu stakles daļuDrop Crotch Jogging Bottoms

Šīs bikses ir bijušas aktuālas nu jau kādu brīdi, bet ir laiks atgriezties pie klasiskā piegriezuma sporta biksēm. Savu dzīvi šīs bikses aizsāka kā interesanta evolūcija sporta bikšu modē. Tas bija dizaineris Riks Ovens (Rick Owen), kurš radīja pirmās šāda tipa bikses, tad tās parādījās visos populārākajos veikalos un pircēji lielākoties bija vīrieši zem 30 gadu atzīmes. Tikai dažiem no viņiem izdevās labi izskatīties šāda tipa biksēs, jo vairums izskatījās pēc pieaugušiem vīriešiem, kuri nēsā autiņbiksītes.

  1. Makšķernieku cepures

5 Pieces From 2014 To Banish From Your WardrobePagājušajā gadā atgriezās daudzas 90-to gadu tendence. Universitātes jakas, pārāk liela izmēra T-krekli, krāsotie t-krekli un makšķernieku cepures. Šie bija īpaši populāri pagājušajā gadā, bet tas ļāva saprast, ka šīs lietas bija brīnišķīgas 90-tajos gados, bet nu to laiks ir pagājis. Šīs cepures tev ļauj izskatīties kā mazam nebēdnīgam puisītim, kas īsti nav tas izskats kādu gribētu panākt 30+ gadīgs vīrietis.

 

  1. Espadrilles apavi ziemā

 Apavi ir labi lietošanai pavasarī un vasarā, bet tos vajadzētu nomainīt atbilstoši sezonai. Ir saprotams, ka vēlme pēc pavasara ir tik liela, ka pavasara drēbes un apavi jau paši nāk ārā no skapja, bet tādēļ nevajag tam pakļautie, ja ārā vēl ir sniegs vai -2 grādi. Jāatgādina, ka arī šie apavi ir izteikti brīvā laika apavi, tāpēc arī pavasarī, ejot uz bāru vai ballīti, labāk izvēlieties cita veida apavus.

 

 

 

  1. Džemperis ar saukli vai logo

VMen's Statement/Logo Sweatshirtsienalga vai tu mēģini atbalstīt savu mīļāko apģērbu firmu vai sludini pasaulīgu mīlestību, tomēr šogad labāk atturēties no lieliem, skaļiem uzrakstiem. Šogad vairāk modē ir grafiski attēlu, ornamenti un raksti. Reiz tas bija smieklīgi un asprātīgi, ka tu varēji staigāt ikdienā kā Twitter konts ar vienu ierakstu, bet nu, paldies, visi ir sapratuši, ka tu vēlējies izteikt savu viedokli, vairs tas nav nepieciešams.

 

  1. Bikses ar saīsinātām starām- chinosEspadrilles

Parasti ir grūti nepiekrist modes guru Deividam Bekhemam (David Beckham), Deividam Gandi (David Gandy) un Džekam Ginesam (Jack Guinness). Viņi šo stilu ir pacēluši pavisam citos augstumos jeb, šeit būtu vietā teikt, garumā. Tomēr ne mēs visi esam atlēti ar perfektu gaumi, kuri var uzvilkt gandrīz visu un izskatīties lieliski, tāpēc šajā gadā labāk nosegsim savas potītes un atgriezīsimies pie standarta garuma bikšu starām.

Avots: www.fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment