Kam sievietes pievērš uzmanību?

Apģērbs

Protams, mēs nevaram nopietni ņemt vērā veci, kurš valkā kurpes kopā ar treniņtērpu vai arī velkot šortus un sandales, uzmauc zeķes. Neteiktu, ka meitenes fano par puišiem uzvalkos, bet arī samelošu, ja teikšu, ka mums tas nepatīk. Tomēr, mēs saprotam, ka šādas drēbes ne vienmēr var vilkt, tādēļ varam novērtēt arī vienkāršāku tērpu. Botes, džinsi un T-krekls, mūsdienās aizņēmuši teju pirmo vietu ģērbšanās stilā. Šis stils ir ļoti bieži sastopams kā meitenēm, tā puišiem, kas ir pilnīgi pieņemams par normu.

Patīk jums vilkt džinsus- velciet! Mums pats galvenais ir lai jūs ievērotu pašus elementārākos noteikumus, un tieši- akurātums, tīrība un izgludinātas drēbes. Ne pārāk patīkami ir atrasties blakus puisim, kuram ir saburzīts  T-krekls un  pielipušas kaķa spalvas uz visas drēbju virsmas.

Ja jūs baidāties, sekojiet līdz savu rugāju apmatojumam  uz sejas, it īpaši ja satiekaties ar meiteni. Bučoties un berzēties pret eža vaigiem  nav tik patīkami kā jums šķiet. Satiekot savā ceļā vīrieti, mēs novērtējam vaigus. Ir dāmas kurām patīk nenoskuvušies vīrieši, bet tādu nav daudz. Jūs labāk skujieties, bet atrodot “savējo” pielāgojieties viņas vēlmēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment