Kamerās notverts biedējošs moments, kā viesnīcas baseinā tūristiem uzbrūk krokodils

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Kas varētu izbojāt Jūsu ceļojumu? Aizkavējies reiss, ne visai tīra viesnīcas istabiņa ar tarakāniem? Ko teiksiet par krokodilu, kas ielecis baseinā, lai Jūs apēstu?

Tieši šāds atgadījums bija jāpiedzīvo kādam pārim Āfrikā, kas bija devušies vēlā vakara peldē baseinā. Novērošanas kameras šo atgadījumu fiksēja 28. oktobrī Karibā, Zimbabvē.

Vēl biedējošāk (vai, kā to mēdz aprakstīt komentētāji, komiskāk) ir tas, ka vīrietis esot steigšus bēdzis prom, atstājot savu sievieti izglābties pašai. Ja Jūs būtu viņa vietā, kāda būtu Jūsu rīcība?
Par laimi, sievietei izdevās aizpeldēt projām sveikai un veselai, taču viņai nopietni jāpārdomā, vai ir vērts būt kopā ar tādu vīrieti. Turklāt, labi, ka tajā brīdī baseinā nebija vairāk cilvēku, citādi skats būtu pielīdzināms visīstākai šausmu filmai.

Lasi arī: Draudzene no ELLES; Kā viņa mocīja savu vīrieti par atteikšanos no seksa, ir ārprāts

Tiek uzskatīts, ka tas bija nomaldījies Nīlas krokodils. Tieši šos krokodilus uzskata par visagresīvākajiem sugas pārstāvjiem pasaulē. Tie parasti pārtiek no zivīm, putniem, abiniekiem – īsāk sakot, no visa tā, kas viņiem gadās pa ceļam. Šis nav pirmais gadījums, kad tiek ziņots par krokodila uzbrukumu cilvēkiem. Pirms kāda laika tika ziņots par krokodila uzbrukumu kādā pamatskolā.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment