Kanibālisms pastāv arī starp civilizētiem cilvēkiem – mums ir pierādījumi!

capture

Mēs vēl savā galvā varam pieļaut, ka ar kanibālismu varētu nodarboties kādas ciltis mazattīstītās valstīs, taču to, ka kanibālisms ir novērojams attīstītās un civilizētās valstīs – nekad!

Līdz kam gan mēs, cilvēki, esam nonākuši. Kanibālisms tiek piekopts attīstītās un civilizētās valstīs un kas ir pats trakākais – tas ir pavisam likumīgi! Šie cilvēki it nemaz nesaskata neko nepareizu un publiski atklāj savas personības. To, vai viņiem cilvēka gaļa garšo un vai viņi to uzņem ikdienā, informācijas nav. Apbrīnojami ir tas, ka neviena organizācija un biedrība pat nereaģē uz šādiem gadījumiem.

Lasi vēl: Kur tas vispār ir redzēts! Žurka – kanibāls

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt šos drausmīgos kanibālisma gadījumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment