Kāpēc izvēlēties hibrīdu auto? 8 vienkāršas patiesības par hibrīdu auto

z10973122Q,Toyota-Yaris-Hybrid

Būt par Hibrīdu īpašnieku ir pavisam viegli. Patiesībā mēs esam pavisam droši, ka šīs astoņas vienkāršās patiesības par Hibrīdu uz visiem laikiem kliedēs tavas šaubas.

Dažas pavisam vienkāršas patiesības par Hibrīdiem

Ne vienmēr ir viegli atšķirt lietas par to, kad esi dzirdējis mītus par braukšanu ar Hibrīdu. Tāpēc šeit tiks pastāstīta patiesība par Hibrīdiem.

  • To NAV nepieciešams pieslēgt pie kontaktligzdas, automobilis pats sevi uzlādē. Kad automobilis ir izlādējies, benzīna dzinējs to atkal uzlādē. Bet tas vēl nav viss. Nospiežot bremžu pedāli, enerģija tiek izmantota atkārtoti, lai uzlādētu arī akumulatoru. Tas viss ir pavisam vienkārši.
  • Tik vienkārši, ka pat bērns to varētu izdarīt. Automobili var iedarbināt bez atslēgas, vienkārši piespiežot pogu un tad pārslēdzot sviru D režīmā. Un tas viss kļūst vēl vienkāršāk, jo hibrīda sistēma kontrolē automobili, laicīgi pārslēdzoties no elektromotora un benzīna dzinēju, bet tev atliek tikai to vadīt.
  • Akumulators, kas sniedz jaudu piedzīvojumu pilnai dzīvei. Jau kopš 1997. gada sniedz jaudu ikdienas dzīvei visā pasaulē. Akumulatori ir veidoti tā, lai tie varētu darboties tikpat ilgi, cik pats automobilis.
  • Hibrīds ir kā skaņas necaurlaidīga studija.
  • Dzimis pilsētā, ar brīvību klejot. Hibrīdi ir dzimuši, lai atvieglotu braukšanu pa pilsētu. Bet, kad pienāks laiks doties nedēļas nogales izbraukumā, tas būs uzlādējies un gatavs izmantot visas brīvības sniegtās iespējas.
  • Tev vienmēr atrādīsies kāds īpašs hibrīda auto. Ikvienā ģimenē ir dažādas personības. To pašu var teikt arī par Hibrīda ģimeni. Pārvari pilsētas satiksmi ar mūsu kompakto Yaris Hybrid, brauc, ieturot stilu, ar Auris Hybrid hečbeku. Vai arī paud savu piedzīvojuma garu ar Auris Touring Sports.

YARIS_HYBRID_STAT_04_DPL_2012

  • 7 miljoni hibrīdu īpašnieku visā pasaulē. Kopš 1997. gada jau gandrīz 7 miljoni Hibrīdu īpašnieku domā līdzīgi. No ceļiem līdz sacensību trasēm, Hibrīdi turpina uzlabot savu sniegumu un popularitāti.
  • Hibrīds ieradās, nevienu nebrīdinot. Daudzi cilvēki nebija gatavi Hibrīdu auto realizācijai, tomēr tas notika ātrāk nekā, kāds to gaidīja.

Rakstu iesaka – brand - Copy

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment