Kāpēc policisti šo puisi sauc par gada stulbāko noziedznieku? Tituls ir pelnīts

hbhhjhj

 

Policijas  iecirkņa priekšsēdētājs Deivids Spleins, necenšoties izteikties diskrēti, šo 17 gadus veco noziedznieku, vārdā Džeisons Donte Heiess, nosaucis par stulbāko šogad. Viņš arī ir pārliecināts, ka puisim izdosies šo titulu saglabāt līdz pat gada beigām. 

Tas viss sākās ar to, ka jaunietis ielauzies kādas 70 gadus vecas kundzes mājā un pamodinājis viņu, piesitot pie pleca ar ieroci. Džeisons pieprasījis kundzei naudu; Viņš zināja, ka tā viņai pieder, jo bija mitinājies dzīvokļu kompleksā, kas viņai pieder.

Kad kundze atbildējusi, ka mājās skaidras naudas nav, puisis viņu piespiedis aizbraukt uz bankomātu. Viņš pieprasījis 2000 dolāru, bet bankomāts kā augstāko summu ļāvis izņemt tikai 460 dolārus. Džeisons piedraudējis kundzei ar nogalināšanu, ja viņa naudu nesadabūšot.

Taču notikumi, kas pierāda jaunā noziedznieka neiedomājami sliktās prāta spējas, norisinājās nākamie.

Lai uzzinātu pārējo stāsta daļu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment