Karalienei Elizabetes II Keitas un Meganas strīdi jau ir “līdz kronim” un viņa esot likusi tos izbeigt

Savulaik Keita ir palīdzējusi Meganai iejusties karaliskajā ģimenē un apgūt tās noteikumus jau kopš pašas pirmās dienas. Turklāt Megana to novērtējusi, un jau pirmajā publiskajā intervijā paziņojusi, ka Keita ir absolūti pārsteidzoša sieviete.

Keita ir palīdzējusi Meganai tikt galā arī ar viņas tēva un māsas radītajām problēmām un baumām šovasar, kas tika publicētas dzeltenajā presē. Tāpat, Keita Meganai sniegusi vairākus karaliskās modes padomus, iesakot konkrētus dizainerus un palīdzot apgūt karaliskās ģimenes protokolu.

Tas bija abu sieviešu attiecību sākumposmā! Tomēr tagad britu mediji regulāri ziņo par iespējamiem strīdiem abu sieviešu starpā, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

 

Neskatoties uz to, ka ikgadējā Ziemassvētku pastaigā pēc baznīcas apmeklējuma Sandringemā Megana Mārkla un Keita Midltone bija redzamas ļoti draudzīgas, britu tabloīdi ziņoja, ka Keitu nepametot sajūta, ka Megana viņu izmanto, lai iemantotu karaliskās ģimenes uzticību un slavu. Tikmēr karaliskās ģimenes preses sekretārs informāciju noliedza un informēja, ka abas hercogienes izjūt cieņu un respektē viena pret otru.

Viņas augstība, karaliene Elizabete II, norādot uz kroni, ir paziņojusi, ka tieši tik tālu viņai jau ir 2018. gada skaļākā karaļnama drāma par Keitas Midltones un Meganas Mārklas savstarpējām nesaskaņām. Vēl jo vairāk, viņa paudusi patiesu aizkaitinājumu.

Kāds uzticams avots ziņojis medijam Us Weekly, ka Ziemassvētku brīvdienās, karaliene vēlējusies noskaidrot visu par medijos publiskotajām tenkām, kas liecina par savstarpējām nesaskaņām starp Saseksas hercogieni Meganu Mārklu un Kembridžas hercogieni Keitu Midltoni. Karalienes Elizabetes II pacietības mērs bijis pilns, un viņa nebūt nav vēlējusies, lai presē tiktu publiskotas jebkāda veida nomelnojošas ziņas par karaliskās ģimenes locekļiem. Visbeidzot svētku laikā, Sandringemā, karalienei izdevies noskaidrot patiesību.

Tika informēts, ka Megana un Keita pirmajos Ziemassvētkos šķita ļoti draudzīgas dodoties ikgadējā Ziemassvētku pastaigā. Arī ikdienā hercogienes pavada daudz laika kopā. Vai tiešām dzīvošana zem viena jumta abas lēdijas būtu sanaidojusi?

Galu galā, arī oficiālajā rotājumu novākšanas dienu, 26. decembri,  Keita un Megana pavadīja kopā. Turklāt pēc medībām viņas baudīja kopīgas pusdienas, kurās tika pagatavoti nomedītie fazāni. Un viņas baudīja arī tēju ar karalieni Elizabeti II un princi Filipu. Tējošanas laikā karaliene likusi abām hercogienēm sākt runāt, lai visbeidzot pārtrauktu šo karaliskās ģimenes drāmu. Tiek ziņots, ka Keita tējošanas laikā atklājusi, ka viņu pārņēmusi sajūta, ka Megana viņu izmanto, lai iemantotu karaliskās ģimenes uzticību un reputāciju, kamēr Megana izjūtot netaisnu nicinājumu un augstprātību no Keitas puses.

Ziņots, ka karaliene patiesi ir panākusi savu, lai šīs baumas beidzot tiktu kliedētas. Abas hercogienes ir izrunājušās, atbrīvojušās no saviem aizvainojumiem un patiešām esot salabušas. Protams, Megana un Keita ir ļoti dažādas sievietes, ar dažādiem uzskatiem un dažādām interesēm, bet tas nebūt nenozīmē, ka nākotnē tas radīs vēl kādu karaliskās ģimenes drāmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment