Kas to būtu domājis, ka masturbēšana ir TIK veselīga – lūk, iemesli vīriešiem un sievietēm!

Pāris no Kanādas skaidro, ka masturbēšanas laikā ķermenī izdalās ļoti noderīgas vielas, tajā skaitā arī dopamīns, kas sniedz smadzenēm apmierinātības signālus un samazina stresu, endorfīns, kas samazina sāpes (tajā skaitā arī menstruālās sāpes), kā arī prolaktīns, kas nodrošina ciešu miegu.

Vislielākie ieguvēju no masturbēšanas ir tieši vīrieši, jo vīriešiem šis process izstrādā leikocītus, kas cīnās ar kaitīgām baktērijām.

Pašapmierināšanās nodrošina arī profilaksi pret prostatas vēzi, kas ir viena no visizplatītākajām vēža formām vīriešu vidū. Šādā veidā vīrietis pats spēj izvadīt no sava organisma kancerogēnos atkritumus un toksīnus.

Lasi vēl: 12 pazīmes, ka tu pārāk daudz masturbē: it īpaši, ja tev ir #11, obligāti piebremzē!

Turklāt šeit slēpjas arī vēsturisks un zinātnisks pamatojums tam, kādēļ vīriešiem vajadzētu masturbēt. Izrādās, ka seksa laikā, kas bijis neilgi pēc masturbēšanas, spermas kvalitāte būs daudz augstāka. Tas saistāms ar to, ka masturbējot tiek izvadīta “vecā” sperma, atbrīvojot vietu daudz jaunākiem spermatozoīdiem, kas daudz veiksmīgāk spēj apaugļot olšūnu. Noderīgs padoms tiem, kas vēlas tikt pie bērniņa!

 

Neaizmirstiet pastāstīt par šo arī saviem draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment