Kaut kas neredzēts! Peldcepure Tavai bārdai

beard swim

Vai Tu kādreiz esi vēlējies peldcepuri savai bārdai? Tagad Tev būs iespēja tādu iegādāties!

 

Tā kā mūsdienās bārdas ir atguvušas savu “otro elpu” jeb ir kļuvušas ļoti populāras, tad ir jārada vairāki jauni produkti, lai varētu savas bārdas aizsargāt, kopt un uzlabot.

Šajā reizē tika uzklausītas sūdzības no vīriešiem ar bārdu, kuri nebija apmierināti ar to, ka viņu bārdas neļauj tiem uzņemt pietiekami labu ātrumu, peldot zem ūdens.

Likras peldcepure aizsargās un novērsīs nevēlamo bārdas efektu (palēnina peldēšanas ātrumu). Tagad tu pilnvērtīgi varēsi uzlabot savu aerodinamiku.

beard swim2

Veiktajā aptaujā aptuveni 12% no vīriešiem minēja savu bārdu kā galveno iemeslu, kas palēnina peldēšanas ātrumu. Gandrīz 4. daļa no visiem bārdaiņiem uzskata, ka bārda ietekmē viņu peldēšanas performanci. Bārda novērš uzmanību un traucē peldēšanai, jo ūdens plūsma sāk “spēlēties” ar bārdas matiem.

Šī cepure palīdz “noturēt bārdu” savā vietā, piekļaujot to pie zoda, kur tai nav iespējama kustības brīvība.

Bārdas peldcepure var palīdzēt uzlabot rezultātus un mudināt vīriešus ar bārdām vairāk iesaistīties peldēšanas sporta veidā. Tomēr vīrieši, kuri vēlas patiesi nodarboties ar peldēšanu un svarīga ir katra sekundes simtdaļa, tie visticamāk izvēlēsies dzīvi bez bārdas.

beard swim 3

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment